Обичаната естрадна певица Тони Димитрова се показа в компанията на

...
Обичаната естрадна певица Тони Димитрова се показа в компанията на
Коментари Харесай

Тони Димитрова с нов мъж?

Обичаната естрадна певица Тони Димитрова се появи в компанията на нов тайнствен господин за пръв път от години. Бургаската Бони Тейлър и мачото отишли дружно на обяд в първокласен софийски ресторант, проведен от Христо Стоичков и братя Аргирови. С тях тя е близка другарка, а неотдавна дружно записаха и обща ария.

Край трапезата всички присъстващи седнали дружно със своите половинки, там била и дребната щерка на Камата – Христина, която неотдавна също има нов сътрудник. Плътно до футболната легенда била жена му Мариана, а Благовест и Светослав Аргирови били съпроводени от съпругите си Кристин и Лили. Колежката им Тони пристигнала с порасналата си дъщеря Магдалена, а до нея място се пазело за непознатия в обществените среди господин. На фотосите двамата са седнали един до различен, само че съблюдават благовъзпитание и нито се прегръщат, нито се държат за ръце.

В последните няколко години гласовитата бургазлийка отхвърля да споделя детайлности за любовния си живот, откакто претърпя няколко скандални и трагични раздели. Последната ѝ обществена връзка беше с по-младия от нея музикант Иван Ченов, с който скъсаха с обиди, а към днешна дата той към този момент има нова жена до себе си и обитава в Швейцария.

" Има неща и хора, които, в случай че можех да върна времето, не бих си ги предизвикала! Но няма такава гума, по тази причина съм си наложила да ги помня като някогашни индивиди. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите “, разяснява наскоро по адрес на някогашния си 61-годишната Тони. Преди време тя загатна, че до момента в който са били дружно, Иван ѝ е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала категорично, а той се е възползвал от доверието ѝ и я е мамел.

" Беше от доверчивост и нелепост. Вече не бих се втурнала по този начин безпаметно в каквото и да е “, безапелационна е изпълнителката на " Ах, морето “, която за дълго бе затворила сърцето си за мъже.

Миналата година се заприказва, че Тони имала любовна спекулация с доктор, само че по-късно тя разсея слуховете и посочи, че двамата са единствено положителни другари, а въпросният лекар имал семейство. Сред огромните несполуки в персоналния живот на бургаската прима е и брачното крушение с бащата на щерка ѝ Магдалена, която е студентка и учи за криминалист.

Двамата дълги години се караха обществено, а Тони го обвиняваше, че не се грижи задоволително за тяхната обща наследница. Към днешна дата Маги е огромна и независима млада дама, а майка ѝ и татко ѝ не поддържат контакт. Наскоро тя пя дружно с майка си на грандиозния ѝ концерт през януари в Зала 1 на НДК.

Сега пък Димитрова готви и национално турне. Покрай любовните трепети и работата тя е отслабнала фрапантно и е в най-хубавата си форма до момента, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР