Обичаната естрадна певица Силвия Кацарова празнува своя 70-и рожден ден.

...
Обичаната естрадна певица Силвия Кацарова празнува своя 70-и рожден ден.
Коментари Харесай

Силвия Кацарова на 70: Трябва да се научим да живеем с бъдещето

Обичаната естрадна певица Силвия Кацарова чества своя 70-и рожден ден. Един от подаръците, с които ще означи юбилея си и ще зарадва феновете си е концерт-спектакъл, който ще изнесе на 4 ноември в НДК.

" Подготвяме един величествен театър, 70 години персонален празник и 50 на сцена. Този концерт съм го замислла да бъде с изненада, със занимания за публиката, тъй като съм поканила царете на комедията - Жоро Мамалев, Точно Токмакчиев, Камен Воденичаров. И ще имам група с най-хубавите музиканти. Гости ще бъдат Теди, Дичо, Виктор Калев, Васил Найденов ", описа Силвия Кацарова в предаването " На кафе ".

Певицата описа и че към този момент не се обръща към предишното и че въпреки че е наясно, че хората мъчно простят, откогато е написала книгата си, " всичко към този момент е забравено от мен ".

" Трябва да се научим да живеем напред, да живеем с бъдещето. Да мечтаем. Човек спре ли да мечтае, изключително на моята възраст, може да остарее доста бързо. Скъпи наборки, стягайте се, бъдете красиви, чаровни, тъй като нямаме време. Тази година и в персонален, и в креативен проект, ще бъде празник за мен. Цялата година си я шифровам да чествам тържеството на духа над възрастта ", съобщи Кацарова.

Пред екипа на предаването тя се похвали и че за идния си концерт е свалила 6 кг.

За 70-ия си празник, Силвия Кацарова получи голям брой поздравления от близки и фенове. Президентът на България Румен Радев също изпратил цветя за празника на естрадната легенда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР