Обичаме от време на време да се отдаваме на ритуали

...
Обичаме от време на време да се отдаваме на ритуали
Коментари Харесай

Oui, La Vie est Belle! Участвай в нашата анкета и спечели награда!

Обичаме понякога да се отдаваме на ритуали за хубост, с които да „ рестартираме “ кожата и да й дадем свежо начало. Това особено време, което отделяме за себе си, неизбежно ни кара да изпитаме прелестно наслаждение. A с цел да бъде в действителност пълноценно и да се трансформира в инвестиция с богата възвръщаемост към кожата ни, е значимо да заложим на първокласен серум, подобаващ за всеки вид кожа.

Всяко момиче свързва марката Lancôme с поклонение пред женската хубост и магията на Франция. Изящна, уверена, изтънчена - дамата е същинско въплъщение на Париж. Затова от марката основават артикули с мисъл към дамите и до през днешния ден. 30 години след представянето на Rénergie през 1992 година, Lancôme показва нова епоха в анти-ейдж грижата, основана, с цел да реализира високи резултати, която доста усъвършенства размера на кожата, бръчки и тъмни петна: Rénergie H.C.F. Triple Serum . Авангардна формула, която сплотява в една тройна доза дейни съставки, считани за несъвместими, само че със синергичен и незабавен резултат върху кожата: Хиалуронова киселина, вит. C + ниацинамид и ферулова киселина.
 Две акции, които ще стоплят сърцата на украинските деца 15 апр 2022 | Стартираха две акции, фокусирани над украинските деца - едната цели да бъдат преведени детски книги на...
Жените виждат усъвършенстване в цялостния тип на кожата единствено след една седмица и още по-добри резултати след две, четири и осем седмици. Толкова ефикасен, само че и изключително грижлив към нежната кожа.

Подобна на мрежа, комплицираната архитектура на кожата се трансформира според от възрастта и метода ни на живот. С възрастта епидермисът изтънява, а мощно нагъната дермо-епидермалната граница става по-гладка. С намаляването на колагеновите и еластинови нишки, дермата стартира да се променя и действа друго. Lancôme основават авангардна формула, която сплотява в една тройна доза дейни съставки, считани за несъвместими, само че със синергичен и незабавен резултат върху кожата.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина, добита посредством зелена химия и ферментация от ново потомство, обезпечава по-добра всмукване и задържане на влагата в кожата (задържа се 13 пъти по-дълго в кожата в съпоставяне със общоприетата хиалуронова киселина)

Вит. C+ ниацинамид

Форма на витамин С и ниацинамид (витамин В3) тонизират кожата и подкрепят битката с тъмните петна. Ниацинамидът благоприятства успокояването на кожата, като в същото време предотвратява пигментацията. Формата на витамин С спомага за огряване и равнене на тена на кожата.



Ферулова киселина

Като мощен антиоксидант тя обезврежда свободните радикали и защищава кожата от прибързано стареене. Чрез подсилване на кожната преграда феруловата киселина спомага и за повишение на качеството на кожата. Растителна съставна част, с непорочност 99%, извлечена от оризов зародиш или фибри благодарение на зелена химия.

Всяка дермокозметична съставна част е в обособена капсула, която я защищава от въздействието на въздуха, светлината и замърсителите, като се резервира оптималната резултатност досега на насяне.

Трите дермокозметични съставки са комбинирани с глюко-пептиди, извлечени от Ленено семе – емблематичната съставна част на гамата Rénergie за блестящи резултати. Активният дестилат от Ленено семе е мощно съсредоточен на пептиди и олигозахариди: 33%** пептиди за подсилване на кожната преграда и поддържане на хидратацията на кожата, 45%** олигозахариди (включително глюкоза), които усъвършенстват структурата на дермата. Двете дейни фракции са ориентирани към другите пластове на кожата и са съществени градивни детайли за ремоделиране и подмладяване на кожата.

3 текстури за 1 тройна доза

1. Кремообразна текстура, която съдържа хиалуронова киселина от ново потомство и глюко-пептиди от Ленено семе. Осигурява незабавни забележими резултати и антиейдж резултат, тази формула е създадена и нормализирана със характерна композиция от незадълбочено интензивно вещество и полимер.

2. Лека емулсия, която съдържа форма на витамин С и ниацинамид, създадена с ниско pH за оптимална резултатност.

3. Бистра гел-текстура без вода, която стабилизира и защищава феруловата киселина от разпад и обезпечаване оптимална централизация и резултатност при нанасяне.

Когато приказваме за Lancôme няма по какъв начин да не споменем и флаконите парфюми, които са обособени творби на изкуството. 10 години след първото прокламиране La Vie est Belle , Lancôme възобновява този безконечен манифест за благополучие с Oui, La Vie est Belle. Събирайки най-предизвикателните цветя на парфюмерията, Lancôme отбелязва десетата годишнина на емблематичния си мирис с ново, лимитирано издание на Eau de Parfum. Животът избухва, като споделя „ Да “ на свежестта със сочната компактност на малиновата естетика. След това се появява великански букет, изпълнен с цветя, измежду които е Iris Pallida, чието гурманско преоткриване образува идентичността на оригинала. Попълнете нашата анкета и на инцидентен принцип от всички, които са взели присъединяване, ще имат опцията да завоюват 1 парфюм Oui, La Vie est Belle от 50мл и и мини артикули от серията Regenrgie.



Коя е обичаната Ви съставна част в грижата за кожата? Ферулова киселина Витамин С Хиалуроновата киселинаКолко продукта включва Вашият обред за грижа за кожата? Почистващи, тонизиращи и хидратиращи Почистващи, тонизиращи, хидратиращи и отбрана Почистващи, хидратиращи и защитаКакви текстури предпочитате? Серуми Кремообразни ГелообразниАко сте на уединен остров, какъв артикул за грижа бихте взели със себе си? Почистващ Хидратиращ Анти-ейдж грижа Играта завърши на:
21.04.2022 Със съдействието на Съгласна/Съгласен съм с Съгласна/Съгласен съм с и ВАШИЯТ СЕЗОН Е ЛЯТОТО!
Morbi placerat, diam at bibendum iaculis, nisl sapien interdum dolor, eu finibus turpis augue ut augue. Quisque et lorem eu velit vestibulum hendrerit a quis ante. Aenean condimentum et leo in mattis. Nullam sapien ipsum, aliquet id facilisis quis.
СПОДЕЛЕТЕ ВАШИЯ РЕЗУЛТАТ
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР