Обичам фотосесиите“ – не е изненадващо да го чуеш от

...
Обичам фотосесиите“ – не е изненадващо да го чуеш от
Коментари Харесай

Ева Херцигова на 50: Сама съм, аз съм кралицата!

„ Обичам фотосесиите “ – не е изненадващо да го чуеш от супермоделът от 90-те Ева Херцигова. По-впечатляващото е, че и до през днешния ден тя продължава да е един от най-влиятелните модели и инфлуенсъри на новото време. На 10 март Херцигова навършва 50 години и не счита да слиза от стилния подиум.

„ Сама съм. Аз съм кралицата. Всички се грижат за мен “, признава тя от висотата на своите 180 см и впечатляваща кариера. Ева приказва 4 езика, известна е с това, че е блага с всички, не помни всичко неприятно, само че не оставя никой да не помни женствените й извивки, които я направиха модел на сутиенитеWonderbra.

Ева Херцигова е родена на 10 март 1973 година в Литвинов, Чехия. Дъщеря на електротехник и секретарка, тя израства в картинно планинско селце далеч от международните столици на модата. Като дете спортува гимнастика, баскетбол, ски тичане и във всичко има забележителни триумфи. Но фината и фигура й носи прякора „ цигарата “.

„ До 16-годишна възраст бях изцяло плоска “, споделя Ева за първите си конфликти с визиите за женственост. Скоро по-късно осъзнаване обаче разцъфтява в млада жена със славянска хубост и без значение от очевидния й чар, постоянно е мислела, че сестра й Ленка ще бъде моделът в фамилията.

Когато е на 16 отива в Прага и среща другар, който й споделя, че ще има съревнование за модели, спонсорирано от Metropolitan Models. Ева се включва. И го печели, а шест месеца по-късно се озова с еднопосочен билет за влака до Париж и преференциален контракт за модел.

Ева Херцигова бързо се насочва към елитния свят на хубавиците с едно име посредством извънредно известния бранд през 1992 година Guess? Така тя прави рекламната акция за марката, а по-късно снима и скандалната реклама „ Hello Boys “ за Wonderbra. Оттогава Ева краси кориците на всички огромни фешън библии и е наречена Мерилин на 90-те. 10 години след дебюта си като модел, тя изненадва света на модата, като жертва извивките си в интерес на нов, ултра-тънък контур, присъщ за късните 90`.

По-късно сходно на доста супермодели с насъбран опит, Ева се надява да тръгне към актьорската специалност.
    View this post on Instagram           
A post shared by (@breakfastatsaintlaurent)

„ Писна ми хората да ме възприемат като ходещ бюст. Искам да отстрани всички тези предубеждения “, споделя тя. И през 1995 година прави дебют във кино лентата на Жан-Мари Поаре Les Anges Gardiens с Жерар Депардийо. Следват участия в още няколко кино лентата.

„ На 60 не можеш да си модел, само че сигурно можеш да си актриса “, споделя хубавицата.

Дори да е правилно, малко хора имат вяра, че
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР