Обичам да остарявам, каза преди няколко седмици Харисън Форд в

...
Обичам да остарявам, каза преди няколко седмици Харисън Форд в
Коментари Харесай

10 от най-добрите роли на Харисън Форд

Обичам да одъртявам, сподели преди няколко седмици Харисън Форд в Кан, където показа най-новия филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс.  " Не се обръщам обратно и не мисля, че бих желал още веднъж да съм оня човек, защото не съм. Харесва ми да одъртявам, беше ужасно да съм млад. Можеше и да съм мъртъв, а аз съм просто остарял ". 

Днес именитият артист навършва 81 години, два от облиците, в които влиза са обичани на няколко генерации - Хан Соло и несъмнено, Индиана Джоунс. Той е също Рик Декард в " Блейд рънър " и Джак Райън в " Патриотични игри ". И продължава да играе в киното и малкия екран. 

Харисън Форд е роден на 13 юли 1942 година в Чикаго в фамилията на някогашната радиоактриса Дороти Ниделман, еврейка и потомка на беларуски емигранти от Минск, и на рекламния шеф и някогашен артист Джон Форд - ирландски католик с немски корени. Когато го питат в коя вяра e възпитаван, Форд шеговито дава отговор: " демократ ", а по-сериозно декларира, че е учтив като " либерал от всевъзможен тип ". Когато го питат какво въздействие е оказал произходът му (еврейският и ирландски католически), отговорът е: " Като мъж постоянно съм се чувствал ирландец, а като артист - евреин ". 

Да си напомним 10 от най-хубавите му функции!

" Междузвездни войни " / Star Wars (1997 - 2019)

Първият филм от паметната сага на Джордж Лукас Star Wars Episode IV: A New Hope излиза през 1977 година и трансформира киното вечно. 

Харисън Форд е Хан Соло, капитан на " Хилядолетния сокол ". Лукас в началото не е бил сигурен дали да наеме артиста, само че си трансформира мнението - и това е добре, тъй като не бихме могли да си представим " Междузвездни войни " без Форд в една от основните функции.  

А един от най-хубавите филми от сагата несъмнено е " Империята отвръща на удара "... 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР