Обичам да ме обичат така, както аз се обичам. Искам да

...
Обичам да ме обичат така, както аз се обичам.
Искам да
Коментари Харесай

Обичам да ме обичат така, както аз се обичам

Обичам да ме обичат по този начин, както аз се обичам.

„ Искам да благодаря на всички, които ме придружаваха и ме подкрепяха през всичките тези години. Надявам се, че ще бъда образец за бъдещите артисти освен с в работата, само че и с всекидневието сред успехите и провалите. Благодаря ви! Вашият Ален Делон ”. Това написа Делон в обществените мрежи, откакто синът му заяви, че той ще се подложи на евтаназия.

Той се приготвя да постави завършек на живота си в Швейцария, където това е разрешено.

Миналата година Делон приказва в разнообразни изявленията за евтаназията.

Кариерата му стартира през 1957 година Той е измежду най-популярните артисти във френското кино. След като споделя огромния екран с велики артисти като Жан Габен, Симон Синьоре, Роми Шнайдер и Лино Вентура, огромен брой филми, в които взе участие, се трансформират в кинокласика. Някои от тях са: „ Под яркото слънце “, „ Роко и неговите братя “, „ Гепардът “, „ Борсалино “ и „ Шокова терапия “.

Той се трансформира в легенда в международното кино с помощта на чара си, подплатен с немалка доза надменност.

В Холивуд взе участие в “Червено слънце ” на Терънс Йънг..Въпреки че не съумява да се утвърди в Холивуд, той има интернационална известност. През 1985 година печели „ Сезар “ за най-хубав артист за „ Нашата история “ и „ Златна палма “ на филмовия фестивал в Кан през 2019 година за цялостната си кариера. В течение на дългогодишната си кариера Ален Делон работи с доста известни режисьори, включително Лукино Висконти, Жан-Люк Годар, Жан-Пиер Мелвил, Микеланджело Антониони и Луи Мал. Придобива швейцарско поданство през 1999 година

Той застава също зад камерата и снима филмите “За кожата на един служител на реда ” и “Неукротимият ”. Освен това колекционира статуи от италианеца Рембранд Бугати, хубави виновност, часовници, оръжия.

Цитати:

Конете са по-добри от хората: в последна сметка те не лъжат.

Войната умъртви всички останки от очаквания и раздроби илюзиите. По време на войната аз в действителност узрях.

Има три вида артисти: неприятни, положителни и велики. В неприятните всичко е ясно, те играят бездарно, положителните играят добре. А великите не играят изобщо – те просто живеят пред камерата.

Искам да ме обичат, както постоянно съм обичал аз, с всичката пристрастеност на душата ми.

По-добре от всичко аз върша три неща – моята работа, нелепости и деца.

Жената е належащо зло.

Аз съм скорпион, със завладяваща натура и много противен и заядлив темперамент. От тук идват и доста от моите неприятности в живота.

-Казват, че имате неприятен темперамент?
-Не, аз просто имам темперамент!

 

Обичам да ме обичат по този начин, както аз се обичам

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР