Обезпокоен съм от начина, по който нашето обществено мнение започва

...
Обезпокоен съм от начина, по който нашето обществено мнение започва
Коментари Харесай

Петър Стоянов: Крайната неувереност между ”туткането” и ”тюхкането” парализира националните ни интереси

" Обезпокоен съм от метода, по който нашето публично мнение стартира още веднъж да изпитва подозрение. Да се чуди по какъв начин да избира сред НАТО и Русия... Точният въпрос е какво желаеме ние българите, с цел да станем по-привлекателна страна ", сподели Стоянов.

Според него постоянно се " туткаме " преди да вземем огромно решение и започваме да се " тюхкаме ", откакто сме го взели.

" Тази последна нерешителност сред " туткането " и " тюхкането " непрестанно сковава нашите национални ползи. Вече сме членове на НАТО и на Европейски Съюз, да спрем с " тюхкането ", прикани Стоянов. По думите му това се дължи на обстоятелството, че България е подложена на непозната агитация.

" Днес две неща ми идват на мозъка. И в България, не знам за какво, и в Скопие - знам за какво се внушава една съвършена лъжа – че България стопира Република Северна Македония към Европейски Съюз. Всъщност РСМ и Албания имат доста дълъг път към Европа ", безапелационен бе някогашният президент.

" Ние би трябвало да продължаваме да оказваме помощ на РСМ и Албания, да изпълнят критериите за участие. Нашите връзки с тях не стопират до тук и ние би трябвало да сме наясно с това ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР