Обезобразената 18-годишна певица започва проект с Дийп зоунРаботим по една

...
Обезобразената 18-годишна певица започва проект с Дийп зоунРаботим по една
Коментари Харесай

Нарязаната Дебора с нова песен за преживения кошмар

Обезобразената 18-годишна певица стартира план с Дийп зоун

" Работим по една красива ария за Дебора, която скоро би трябвало да е подготвена. В нея тя ще изпее това, което е претърпяла. " Това споделиха самите Дийп зоун за вълнуващия си план с Дебора пред " България Днес ". 18-годишното момиче от Стара Загора получи вълна от съпричастност след ужасяващия случай с насилника й Георги Георгиев, който я малтретира и наряза с макетно ножче.

Групата Дийп зоун проджект бяха едни от първите, които насочиха предложение към Дебора - безплатно да запишат нейни авторски песни.

" Ако лекарите лекуват тялото, то музиката лекува душата ", написа тогава до Дебора Диан Савов.

С пост във фейсбук Диан, по-известен като диджей Диан Соло, от името на Дийп зоун проджект подаде ръка на Дебора. И предложи - запис на нейни авторски песни или кавъри в професионално музикално студио.

" Един ден ми попадна клипче с това по какъв начин Дебора пее прелестно една ария. Текстът все едно безусловно е писан за тази преживелица. Много ме жегна това нещо ", описа Савов. И добавя: " Ще поемем целия развой от А до Я, стига Дебора да пожелае. Целият наш запас ще бъде на нейно разположение. Това би могло да бъде като избавително въже да я издърпа нагоре. Не го вършим за реклама, просто желаеме да помогнем. "

Месеци по-късно разбираме щастливата вест, че песента на Дебора е към този момент факт и следва да излезе доста скоро! " Следва и да снимане видеоклип, само че дано първо да я издадем! Спазихме си обещанията, които бяхме отправили към нея в оня миг. Дебора ни потърси, видяхме се и се харесахме за работа по този план и към този момент действаме. Тя е доста благо и хубаво момиче. Планираме песента да види бял свят в края на март ", показа още Диан пред нас.

За бруталното принуждение стана ясно в края на юли месец предходната година, като казусът стана прочут заради особената си свирепост. Спешните медици оповестиха за 400 направени шева, с цел да затворят прорезните рани на Дебора. Случаят стана причина за всеобщи митинги в огромните градове на страната под надпис " Нито една повече ".

След ужасното закононарушение от ателие във Варна също демонстрираха съпричастност към Дебора и й подариха естествена перука.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР