Обезлюдяването на Ню Йорк вследствие на пандемията продължава. Сред най-засегнатите

...
Обезлюдяването на Ню Йорк вследствие на пандемията продължава. Сред най-засегнатите
Коментари Харесай

Хората бягат от този мегаполис

Обезлюдяването на Ню Йорк в резултат на пандемията продължава. Сред най-засегнатите места е Манхатън. доколкото евентуалните купувачи, както и преди, са по-внимателни във връзка с покупка на парцели в града, броят на покупко-продажбите с кондоминиуми през последните месеци регистрира спад от 34%, а на останалите видове жилища - с 33%. При къщите той е 11%.

По-рано анализатори отчитаха, че поради пандемията и мощният растеж на безработицата броят на свободните жилища за отдаване чартърен в Ню Йорк е достигнал рекордно високи равнища. В същото време междинните равнища на жилищата в Съединени американски щати са достигнали исторически връх.

В Гринуич (Кънектикът), броят на подписаните контракти регистрира растеж от 186% по отношение на летните месеци на 2019 година

Брокери регистрират, че когато става дума за " бягство " от Ню Йорк, те имат поради най-много Манхатън и не помнят, че в Бруклин и Куинс има доста хора, които възнамеряват да се местят поради фамилията, работата или заради други аргументи. Също по този начин би трябвало да се регистрира фактът, че Ню Йорк беше дълго време затворен поради пандемията от ковид, вследствие на което хората започнаха да се насочват към други региони.

Също по този начин доста американци се ориентират за живеене оттатък границите на самия град Ню Йорк, като вземат решение да се открият там, по думите на локални брокери, въпреки да признават, че към предградията се насочват млади фамилии и пенсионери, които са обмисляли " бягство " и преди ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР