Обещаваният на сините фенове вече два месеца договор с генерален

...
Обещаваният на сините фенове вече два месеца договор с генерален
Коментари Харесай

Австрийската "Щрабаг" стана главен спонсор на "Левски"

Обещаваният на " сините " почитатели към този момент два месеца контракт с общоприет спонсор на " Левски " е бил получен с формален автограф на спонсора през днешния ден в 12:55, заяви на формалния си уебсайт и във " Facebook " -страницата си клубът. 

Това е австрийската строителна компания " Щрабаг ", която оперира в България от 2002 година Тя работи по транспортни инфраструктури, високо и инженерно строителство. Построила е постройката на летище " София ", Мегапарк-София, Мегамол и др. Представителите на австрийската компания у нас са корпорациите " Минерал 2000 " ЕООД, " Ц-Дизайн " ЕООД, " ТРА " ЕООД, " ЩРАБАГ БРВЦ " ЕООД.

Договорът е вляъл неотложно в действие и още на следващия ден в 18 ч., когато е мачът против " ЦСКА-София " футболистите на " Левски " ще излязат с логото на " Щрабаг " на фланелките си.

Ето и формалното известие от " Левски "

" Левскари,

Днес в 12:55 часа в офиса на клуба бе получен публично подписан контракта за общоприет спонсор с австрийската строителна компания STRABAG. Контрактът към този момент е в действие и логото на компанията ще бъде на гърдите на футболистите за мача с „ ЦСКА-София “ в петък на Националния стадион „ Васил Левски “.

Ръководството на „ ПФК Левски “ благодари на сътрудниците от STRABAG за положителните и професионални взаимоотношения в хода на договарянията и декларира, че ще постави всички старания, с цел да удовлетвори упованията на колегата си във връзка с рекламното съдействие сред най-обичания футболен клуб в България и строителната компания със международно добро име. "
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР