Обемните и цветни диадеми отново са хит, а ние сме

...
Обемните и цветни диадеми отново са хит, а ние сме
Коментари Харесай

12 шопинг находки с диадемите, които се връщат на мода

Обемните и цветни диадеми още веднъж са шлагер, а ние сме повече от щастливи от този факт. Ако до скоро доста от нас ги смятаха за аксесоари от детските ни години, то дизайнерите и стилистите несъмнено разрушават тази стигма. през днешния ден резервират младежкото си лъчение, само че към този момент са и незаменимо изискан допълнение към всяка наша визия. 
               

Няма по какъв начин да пропуснем това, че едни от обичаните ни звезди също заложиха на този нов тренд, а ние не се колебаем да следваме техния образец. Младата американска поетеса, която беше част от церемонията по инаугурацията на Джо Байдън, сграбчи всички погледи със своята обемна алена диадема, а надарената ни сънародничка  одобри премията на Critics Choice Awards в изящна кадифена рокля и блестяща диадема. И двете девойки се бяха доверили на Prada.
               

Този обикновен, само че толкоз впечатляващ аксесоар е съвършен както за публични мотиви в композиция с ефирна рокля и високи обувки, по този начин и за ежедневния ни офис стайлинг в допълнение към, блейзър и обичаните ни кецове. Диадемите с цветни дизайни и нетипични текстури са ни любимец, тъй като вършат тоалетите ни още по-интересни и неповторими. Не пропускайте да разгледате и шопинг находките в галерията нагоре. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР