Обемът на търговията с Шиба Ину (SHIB) отбеляза забележителен скок,

...
Обемът на търговията с Шиба Ину (SHIB) отбеляза забележителен скок,
Коментари Харесай

Шиба Ину: Китовете местят десетки милиони долари в меме криптовалутата

Обемът на търговията с Шиба Ину (SHIB) означи незабравим скок, като се усили с 90% по отношение на предходния ден и доближи над $265 от 23 до 24 октомври на фона на продължаващата бича наклонност на пазара на криптовалути през тази седмица. 

Едновременно с това интензивността на веригата на Шиба Ину означи забележителен растеж, като адресите на крипто портфейли направиха транзакции с SHIB на стойност над $50 милиона през същия интервал от време.

Повишеният размер на търговията съставлява забележителна част, съставляваща 89% от общия растеж на капитализацията, което акцентира преобладаващите бичи настроения и необятно публикуваната настройка за “ ” (FOMO).

Що се отнася до интензивността във веригата, на фотографията по-долу са отразени огромните транзакции с SHIB, по-специално тези, които надвишават $500,000. Интригуващо е, че забележителни субекти, нормално наричани “ “, са организирали транзакции на обща стойност $48.553 милиона в Шиба Ину токени в границите на един ден.  

Тази активност обгръща общо 6.40 трилиона токена SHIB в границите на 15 разпознати транзакции. Сред разпознатите китове бяха известни платформи като Binance, Kucoin, Wintermute Trading, Robinhood, BTC Turk, в допълнение към няколко неразкрити адреса.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР