Обелките от лук имат доказани лечебни свойства, чиито ефект е

...
Обелките от лук имат доказани лечебни свойства, чиито ефект е
Коментари Харесай

Обелките от лук лекуват. Ето какво!

Обелките от лук имат потвърдени лечебни свойства, чиито резултат е осезателен, в случай че се употребяват постоянно при заболявания на белите дробове, разширени вени и други

Обелките от лук са универсално и налично лекарство

Всяка година се създават от ден на ден медикаменти за лекуване на разнообразни болести. Съвременният човек подценява изпитаните от времето естествени средства, които имат неоспорими лечебни свойства. Едно такова лечебно средство, което сполучливо е употребявано още от Хипократ са обелките на добре познатия на всички лук. Хипократ е най-великият доктор на Античността. И до през днешния ден е считан за една от най-значимите фигури в региона на медицината, освен поради Хипократовата клетва, която всеки доктор поставя.

Опитът на многото генерации, живели след древногръцкия доктор, ни дава потребни предписания и препоръки по какъв начин се употребяват луковите обелки за лекуване на разнообразни болести. Лукът е универсално средство, което може да се употребява освен в кулинарията, само че и за медицински цели. В тази публикация ще приказваме за неговите изгоди и способи на приложение.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР