Обективна причина за липсата на бюджет ли е ходенето на

...
Обективна причина за липсата на бюджет ли е ходенето на
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: ГЕРБ с остра реакция за кино авантюрата в мола на Киро и компания в условията на кризи и липса на бюджет

Обективна причина за неналичието на бюджет ли е ходенето на кино от целия кабинет на Кирил Петков в мола. Такова запитване насочи от парламентарната естрада депутатът от парламентарната група на Политическа партия ГЕРБ Александър Ненков. Има ребрандиране на бюджет след вървене на кино, съгласи се с Ненков и Десислава Атанасова.

" Явно моловете се употребяват освен за правене на коалиция, само че и за културни събития ", пошегува се ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ със снощната кино веселба в мола на държавното управление на Кирил Петков.

Скандалът избухна, тъй като вместо бюджет парламентаристите от ръководещото болшинство оферират ремонти на бюджета от предходната година и то без съответни цифри и планове.
свързани новини48360преди 12 часа
Гласуваме ремонти в бюджета, а в текстовете няма нито едно число в несъгласие със Закона за обществените финанси, разяснява Петър Чобанов от Движение за права и свободи. Кирил Ананиев от ГЕРБ също разкритикува невижданата бюджетна процедура. Удължават се избрани текстове до 31 март, това не е бюджет, сподели Ананиев.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР