Обединеното кралство отчете рекордния брой случаи на Covid-19 от началото

...
Обединеното кралство отчете рекордния брой случаи на Covid-19 от началото
Коментари Харесай

Британия с рекорден брой новозаразени от началото на пандемията - 78 610 нови случая в сряда

Обединеното кралство регистрира рекордния брой случаи на Covid-19 от началото на пандемията , с 78 610 нови случая в сряда, оповестява БиБиСи.

Предишният максимален брой регистрирани дневни случаи е 68 053 ​​на 8 януари.

Англия вкара наложителни маски за лице в множеството закрити пространства и Covid пропуск за огромни събития в Англия, за да се понижи разпространяването на разновидността Омикрон .

Във вторник 59 610 случая бяха доказани от държавното управление, което значи, че случаите са се нараснали с близо 20 000 за един ден .

В същото време Обединеното кралство postawi 656 711 бустерни или трети дози ваксина в сряда - с над 140 000 повече спрямо предния ден. Има 165 смъртни случая на хора с позитивна проба за Covid през предходните 28 дни.

Загриженост по отношение на скоростта, с която разновидността на Омикрон се популяризира в Обединеното кралство, е изразена от учени и държавни съветници.

Ръководителят на Агенцията за здраве и сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) доктор Джени Харис предизвести по-рано, че разновидността Омикрон е " евентуално най-значителната опасност " от началото на пандемията .

Времето за разпространяването на разновидността в този момент е под два дни в по-голямата част от Обединеното кралство, сподели тя пред депутати в комисията по превоз.

Въпреки това министърът на превоза Грант Шапс сподели, че държавното управление има вяра, че ограниченията на Англия по проект Б " ще ни изведат до новата година ".
 До 48 часа Омикрон ще господства в Лондон
До 48 часа Омикрон ще господства в Лондон

Ръстът на случаите в английската столица е сериозен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР