Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC,

...
Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC,
Коментари Харесай

ОББ откри клон от ново поколение в РИНГ МОЛ

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, отвори порти на напълно нов клон в търговски център. Клонът от ново потомство се намира на равнище 1 в РИНГ МОЛ на повърхност от 160 кв. м. и към този момент работи с удължено работно време – от 10 до 22 часа от понеделник до неделя, в това число.

Това е първият безкасов клон на ОББ. В зоната за самообслужване клиентите могат бързо и без формиране на опашки да теглят и внасят пари на последно потомство банкомати. В допълнение, клиентите ще спестят пари от такси за осъществяване на касови интервенции, като внасянето на пари посредством банкомат е без такса.

На специфични мобилни устройства е възложен достъп до демо версия на мобилното банкиране, посредством което бързо, елементарно и комфортно се употребяват услугите и продуктите на ОББ. Както в останалите клонове на ОББ, по този начин и в този, клиентите могат освен да правят нормалните интервенция от ежедневното банкиране, само че и да получат професионална консултация от банков специалист.

Екип от над 10 архитекти, дизайнери и инженери работи в продължение на 8 месеца по реализацията на модерния нов план. Концепцията на пространството е подчинена на устрема за пълноценно и налично потребителско преживяване в атмосферата на по-отворен, комфортен и съвременен интериор. Обектът е решен функционално по този начин, че да дава отговор на упованията на актуалните консуматори за повече експедитивност и улеснение в банковото обслужване.

„ С най-новия клон, който откриваме във водещия търговски център РИНГ МОЛ, потвърждаваме, че ОББ е новаторска и съвременна банка, която се вслушва в клиентите си. Клонът ни в РИНГ МОЛ предлага на клиентите прелестно прекарване в приятна среда с способени чиновници и в комфортно работно време “, съобщи господин Питър Рубен основен изпълнителен шеф на ОББ. “
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР