Объркването на турската столица стана изцяло от притеснение и напрежение.

...
Объркването на турската столица стана изцяло от притеснение и напрежение.
Коментари Харесай

Александрина от „Стани богат“: Не съм глупачка! Заради напрежението казах, че Анкара е в Гърция

„ Объркването на турската столица стана напълно от терзание и напрежение. В момента, в който го споделих, осъзнах, че споделям нелепост. Това не е нещо, което не знам. Многократно съм посещавала Анкара и доста добре знам, че не се намира в Гърция “, оплака се участничката Александрина от „ Стани богат “, която в последните дни стана шлагер в мрежата и обект на жестоки нападки, научи HotArena.

Девойката е на 22 гоини от Дупница. На 10 април тя игра в играта за милионери и се запъна на втората сигурна сума за 2500 лева на въпроса „ В коя от столиците слънцето изгрява най-рано? “. Тогава дамата изцепи, че турската столица Анкара е в Гърция, а слънцето изгрява от запад .

С помощта на публиката Алекс въпреки всичко съумя да стигне до въпрос за 5000 лева, който дефинитивно я препъна. По думите й „ изкуствен интелект “ е нашумял проблем в България – „ да се назначават студенти със солидно възнаграждение без знания “ . По-късно тя се поправи и разгласи „ изкуствен интелект “ за огромна организация, цитира „ България Днес “.

Участничката изяснява пред изданието, че в действителност знае какво значи това разбиране и даже е писала доклад по тематиката. Споделя, че след 10-тия въпрос доста се е тормозила, имало и спомагателни диалози в шоуто, които не са се излъчили, и които са я довели до комплициране . В един миг адреналинът толкоз й се е повишил, че тя самата почнала да се съмнява в своите познания .

След изявлението на програмния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, че „ Стани богат “ би трябвало да се прекръсти на „ Стани за смях “, Александрина е изпратила писмо до него , в която излага позицията си. В него тя разкрива разочарованието си от това по какъв начин точно той е поставил противен етикет на едно младо момиче, което е стъпило на погрешно. Нападнал е госпожица, която няма никаква мощ да се отбрани и е основал предпоставки за дълготраен тормоз по отношение на нея и нейното семейство. „ Човешкото качество е не да стъпчеш оня, който е паднал, а да му подадеш ръка “, отсича Алекс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР