Нюкасъл Юнайтед инвестира сериозно за лятната селекция, но мениджърът Еди

...
Нюкасъл Юнайтед инвестира сериозно за лятната селекция, но мениджърът Еди
Коментари Харесай

Еди Хау настоява за още нови в Нюкасъл

Нюкасъл Юнайтед влага съществено за лятната селекция, само че мениджърът Еди Хау се надява на още едно ново попълнение, с цел да има вариативност в състава в борбата на два фронта във Висшата лига и Шампионската лига.

Нюкасъл похарчи 128 милиона паунда за привличането на Сандро Тонали, Харви Барнс и Тино Ливраменто това лято, само че защото тимът се класира за Шампионската лига за първи път от две десетилетия, Хау сподели, че би желал да укрепи още тима.

" Лично аз бих се радвал на още един състезател и мисля, че тогава ще имаме идеалната дълбочина в състава, като се има поради травмите, които имаме сега. Не съм 100 % сигурен дали ще успеем да притеглим още един състезател, зависи от доста фактори ".

Мениджърът удостовери, че Джо Уилок, който пропусна края на предишния сезон поради травма на коляното, остава отвън терените най-малко доникъде на септември.

" Той преди малко почувства лек дискомфорт в подколенното сухожилие. Вероятно ще ни липсва за първите мачове преди първата пауза за националните тимове ", сподели 45-годишният управител.
 Нюкасъл се укрепи със бранител от Саутхямптън
Нюкасъл се укрепи със бранител от Саутхямптън

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР