Ню Йорк Рейнджърс няма да разчита повече на защитника Тони

...
Ню Йорк Рейнджърс няма да разчита повече на защитника Тони
Коментари Харесай

Ню Йорк Рейнджърс се разделя с ДеАнджело след боя с Алекс Георгиев

Ню Йорк Рейнджърс няма да разчита повече на бранителя Тони ДеАнджело, заяви генералният управител на тима от Националната хокейна лига Джеф Гортън.

Tony DeAngelo takes the back page of the tomorrow
— Mollie Walker (@MollieeWalkerr)
Една от аргументите за това стана случая сред ДеАнджело и вратаря с български корени Александър Георгиев в съблекалнята след съботната домакинска загуба с 4:5 след продължение от Питсбърг. Двамата се сбили след забележка от страна на бранителя към Георгиев.

Georgie is my new favorite Ranger of all time.
— Crusty Ruffles (@crustyruffles)
" На този стадий не можем да кажем какво тъкмо ще се случи с ДеАнджело. Той е изваден от състава и сега търсим вид да заиграе в различен тим. Работим по въпроса. Смятаме, че това е най-правилното решение ", разяснява Гортън.

В Рейнджърс като цяло са недоволни от представянето на ДеАнджело през сезона, като на 14 януари той получи наказване за неспортсменско държание при загубата с 0:4 от Ню Йорк Айлъндърс и трябваше да пропусне идващите два мача на отбора.
Защитникът има единствено 1 асистенция в шест срещи през акцията и е с коефициент на полза " минус 6 ".

През предишния сезон ДеАнджело беше шести в лигата при бранителите с 53 точки (18 гола и 35 асистенции в 68 дуела, а през октомври подписа нов контракт 2-годишен с Ню Йорк Рейнджърс на стойност 9.6 милиона $.

ДеАнджело беше сменен в състава от Антъни Битето, който дебютира с 14:51 игрови минути при триумфа над Питсбърг с 3:1 тази нощ. Георгиев пък остана запаса на другия съветски пазач в тима Игор Шестьоркин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР