Ню Йорк. Брендан Шауб реши да изкаже мнението си за

...
Ню Йорк. Брендан Шауб реши да изкаже мнението си за
Коментари Харесай

Кубрат Пулев е пълен дивак и ужасна битка за Дос Сантос

Ню Йорк. Брендан Шауб реши да изкаже мнението си за идния дуел сред ММА легендата Жуниор Дос Сантос и Кубрат Пулев. Двамата ще се бият в галавечерта на Triad Combat.

Все още не е ясно по кое време и къде ще забележим срещата им в тежка категория. Очаква се борбата да е в първите месеци на 2022 година.

Пулев към този момент направи дебют в Triad Combat и съумя да унищожи друга ММА легенда в лицето на Франк Мир. Triad Combat включва техники от бокс и ММА в нападателен и с бързо-темпо дуел, в който бойците са в триъгълен кръг, а рундовете са по 2 минути.

Кобрата нокаутира Мир за минута и 59 секунди и в този момент ще се опита да направи същото с Дос Сантос. В своя подкаст Шауб показа следното за тази борба, която дава обещание представление:

Тази борба е ужасна концепция за Жуниор Дос Сантос. Не го разбирам. Кубрат Пулев е безспорен дивак. Не знам за какво някой би желал да се качва на кръга с него. Предполагам това има смисъл от позиция на парите за Жуниор. Вижте какво стори Пулев на Франк Мир. Не го разбирам Жуниор.

На 100% поддържам Жуниор да подпише с някоя организация и да продължи кариерата си. Хората не откачат поради обстоятелството, че пускат Дос Сантос против Пулев, в случай, че знаем кой е Кубрат. Той е човек, който преди няколко борби се изправи против Антъни Джошуа за международните трофеи. Това е полуда.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР