НЮ ЙОРК (AP) — Затвореният британски социалист Адвокатът на Гислейн

...
НЮ ЙОРК (AP) — Затвореният британски социалист Адвокатът на Гислейн
Коментари Харесай

Адвокатът на Гислейн Максуел казва на апелативните съдии, че споразумението за признаване на вина на Джефри Епщайн във Флорида я защитава

НЮ ЙОРК (AP) — Затвореният английски социалист Адвокатът на Гислейн Максуел изиска във вторник федерален апелативен съд да анулира присъдата й за трафик на полови услуги и 20-годишен затвор присъда, заявявайки, че съглашението за ненаказателно гонене на Джефри Епщайн от 2007 година с американски юрист във Флорида е трябвало да предотврати нейното наказателно гонене.

Аргументът на юрист Даяна Фаби Самсън беше неведнъж оспорван от един арбитър във 2-ри апелативен областен съд на Съединени американски щати пред решение от трима съдии е непокътнато.

Адвокатите на Максуел оспорват присъдата й от декември 2021 година на голям брой учредения, само че единствената тематика на устните причини беше дали договорката, която Епщайн е сключил във Флорида, с цел да предотврати федерално дело против него там също отбрани Максуел в Ню Йорк. Самсон сподели, че е по този начин. Прокурор сподели, че не е по този начин.

62-годишната Максуел излежава присъдата си във федерален затвор с ниска степен на сигурност в Талахаси, Флорида, където им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР