[Ню Уейв 2] Публикацията е част от платеното съдържание в

...
[Ню Уейв 2] Публикацията е част от платеното съдържание в
Коментари Харесай

Концертът на Висенте Амиго се отлага за 6 февруари 2019

[Ню Уейв 2]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Концертът Сърцето на Андалусия на фламенко китариста Висенте Амиго се постанова да бъде изместен за 6 февруари 2019. Мястото остава без смяна – Зала 1 на НДК. Отлагането се изисква заради непредвидени здравословни проблеми на актьора.

Закупените към този момент билети за спектакъла ще важат за новата дата, без да е належащо да бъдат презаверявани.
Феновете, за които 6 февруари 2019 е неуместен ден да посетят концерта, ще имат опция да върнат билетите и да получат паричната им стойност.

За билетите закуперни от касите на НДК

Сумите за билетите, закупени от касите на НДК се възвръщат като се показа закупения билет с касов бон на място, на касите на НДК.

За билети от мрежата на Eventim.bg

Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg се възвръщат от съответния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от уеб страницата на Ивентим БГ:
- С кредитна карта - би трябвало да се изпратят до централния офис на Ивентим или да ги върнат персонално и до 7 работни дни ще бъде възобновена сумата по кредитната карта, с която са ги закупени.
- С натрапен платеж или по банков път – феновете би трябвало да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък – да се върнат в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. " 6-ти септември " 58, където ще бъде възобновена сумата в брой.

При потребност от повече информация уредниците предлагат директна връзка с компанията, от която феновете са закупили своя билет, на имейл: [email protected].

Краен период за връщане на билетите е 11 октомври 2018.

Билетите за концерта Сърцето на Андалусия за новата дата - са към този момент в продажба без смяна на цената и изискванията в мрежата на Eventim и на касите на НДК.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР