Нямаше как да пропуснем това ново място в града, най-малко

...
Нямаше как да пропуснем това ново място в града, най-малко
Коментари Харесай

The Embassy Bar & Suites: мястото, на което преминаваме от брънча към коктейлите

Нямаше по какъв начин да пропуснем това ново място в града, минимум тъй като се намира единствено на стотина метра от офиса ни – на артистичната улица „ Шипка “, малко преди парка на Военната академия. Разположено е в постройка на бивше посолство и това е повода да бъде кръстено тъкмо по този метод – The Embassy Bar & Suites. Мястото, което на пръв взор е готово да приюти бохемите на нощна София, се оказва доста повече от това.



Защото денем тук можете да съберете обичаните си девойки на брънч (допълваме го в ето този списък), който е извънредно разнороден и се предлага до 16 часа, да си откраднете обяд с обичания мъж в зимната градина или да се насладите на чаша хубаво вино, уиски или на някой от специфичните коктейли, които се оферират тук след края на работния ден.



Отскоро ще стартират да се случват и live осъществявания на разнообразни музиканти и незабавно ви издаваме, че на 30 януари тъкмо там ще слушаме онлайн обичаната ни Деси Андонова, която неотдавна показа публично новия си албум (много добър апропо!).

Идвайки тук обаче, ние пропуснахме брънча и преминахме непосредствено на коктейлите, и нямаше по какъв начин да не опитаме специалитета на заведението – The Ambassador, който се прави от уиски, пюре от круша, лимон, карамел, ангостура битер и белтък. Дори и да не обичате доста уиски, този коктейл ще ви впечатли, като със сигурност си заслужава да опитате и някой от другите в менюто.

Голямата изненада тук е, че над бара са направени девет страхотни жилището, които могат да се наемат. Всеки един от тях има свое име – Ambassador of Adventure, Ambassador of Music, Ambassador of Joy, Ambassador of Happiness, и е друг от другия като интериор. Всеки подробност отличава обособените пространства, като в тях се прокрадват детайли от самия бар, който също ни потапя в спокойните нюанси на зеленото и безспорно е новият " дипломат " на удоволствията в София.



 
А наоколо е ул. " Асен Златаров " с още няколко обичани места

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР