Нямаше как да подминем едно от актуалните instagrammable места в

...
Нямаше как да подминем едно от актуалните instagrammable места в
Коментари Харесай

Пончо, кубинки и още нещо

Нямаше по какъв начин да подминем едно от настоящите instagrammable места в София, а точно преобразеното баскетболно игрище, което се откроява с ярките си цветове даже и в най-мрачния есенен ден. И без да обезпокояваме спортуващите до нас младежи, успяхме да заснемем аутфита, който ви представяме през днешния ден. В него основната роля е поверена на пончото, което се завърна в мини трендовете за зимата. И макар че до момента повече сме го виждали в много по-елегантна роля, когато забелязахме този модел на в, бяхме уверени, че това е едно от най-отличителни неща, с които можем да възобновим дрешника си. 



То е направено от специфична Tech Fleece материя, която обезпечава топлота и комфорт, като в това време е толкоз леко и ефирно, като че ли нямаме нищо върху себе си. Другото му улеснение е качулката, тъй като в никакъв случай не знаем къде ще ни завари дъжда или снега, както и джобовете. Ще го откриете в три разнообразни цвята, макар че ние се спряхме на бежовото, като един от обичаните ни за този сезон.



Пончото може да се носи върху топ, тишърт, поло блуза, суитшърт и даже върху яке от деним в композиция с дънки. Въпреки това ние ви го представяме в едно по-спортно амплоа в комбиниране с черен чеп, още веднъж на, който носим освен в залата, само че и в всекидневието си, изключително през уикенда.



Вместо кецове или маратонки обаче допълнихме тоалета с кубинки на, още една от обичаните ни находки от този сезон. Донякъде поради спомагателните елементи в златисто, които ги вършат по-забележителни. Финалният щрих оставихме за бейзболната шапка на, която е must have измежду аксесоарите тази година и в случай че още нямате такава, не се колебайте да допълвате ежедневния си стайлинг (дори и да е по-елегантен) точно с нея.



С поддръжката на District

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР