Нямаме разминаване с Продължаваме промяната“ и Васил Терзиев по отношение

...
Нямаме разминаване с Продължаваме промяната“ и Васил Терзиев по отношение
Коментари Харесай

Борис Бонев: Нямаме две отделни програми за София с Васил Терзиев

Нямаме разминаване с „ Продължаваме промяната “ и Васил Терзиев във връзка с ръководството на София. Това сподели в „ Тази заран “ Борис Бонев от „ Спаси София “ .

Той пристигна в студиото с 20 стандарта, които общината в Братислава е съумяла да създаде в границите на единствено един мандат.

„ Иронията е, че тъкмо от ГЕРБ приказват за стандарти – партия, която ръководи 18 години и единственият стандарт, който съумя да създаде, е за тротоарните настилки. Но не го направиха наложителен. Това е и повода, заради която аз гласувах за взимането на 120 млн. лева заем за тротоарите. Не желая още от същото “, изясни той.  

Той няма да поддържа бюджета за София

Бонев акцентира, че с Васил Терзиев са в положителни връзки – познават се от години, тъй че не е било належащо занапред да се срещат.

„ Имаме си доверие. Вървим самоуверено напред. Имаме ясни хрумвания за това какво желаеме да реализираме в София. Нямам подозрение, че ще ги осъществяваме “, разясни той.

Борис Бонев отхвърли да разяснява връзката на Васил Терзиев с комунистическия водач Петър Младенов.

„ Не съм осведомен с роднинските връзки на всеки и малко ми писна да си приказваме за баби и дядовци “, съобщи той.

Той акцентира, че е значимо обединяването да има и болшинство в Столичния общински съвет

Бонев обаче акцентира, че обстановката с родините на Терзиев е била подценена информационно от страна на пиарите на „ Продължаваме промяната “.

„ Все отново ние не избираме дядо му за кмет на София, а Васил Терзиев. Това трябваше да се изясни през цялото време “, добави той.

Борис Бонев изясни, че с цел да се преодолеят негативите, работят на терен от четири месеца – срещат се с хората и беседват с тях самодейно. Той разясни, че приказват със столичани за това, което желаят да създадат в София и се надяват, че по този метод ще компенсират отрицателното въздействие.

Задачата на Лена Бориславова на локалните избори ще бъде структурирането на екипите и активността им, сподели Петков

„ Ние нямаме две стратегии. В общата ни стратегия има хрумвания както на „ Продължаваме промяната “, по този начин и на „ Спаси София “. Нашият проект за София е продължение на този от 2019 година – това е управническата визия на нашата партия за идващите осем години. Нека да вършим разлика – едното е предизборна стратегия, а другото е управническа визия. Те се допълват взаимно “, акцентира той.

„ Не съм уверен, че би трябвало да има повдигане на налозите в столицата, в случай че не е ясно къде ще отива всяка стотинка. Няма причина да се подвига и цената на билета на градския превоз “, уточни още Бонев.

Той съобщи, че едно от първите неща, които ще създадат, е да изградят четири периферни паркинга в центъра на София, с цел да се облекчи паркирането.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР