Нямаме абсолютно никакъв комплексен подход, който да противодейства на миграционния

...
Нямаме абсолютно никакъв комплексен подход, който да противодейства на миграционния
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Има голям пробив в националната ни сигурност

Нямаме безусловно никакъв сложен метод, който да противодейства на миграционния поток. Само отчитаме като статистика арестуваните. Огромно е количеството на тези, които минават безпроблемно през територията на страната. Получи се огромен пробив в националната ни сигурност, съобщи ръководителят на и някогашен вътрешен министър Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в „ Денят ON AIR “ след следващия случай на хванати у нас трафиканти и мигранти.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1023
Той означи, че желаеме да влезем в Шенген, само че в това време не вкарваме нови системи и не надграждаме направеното през годините.

„ Засега виждаме единствено по какъв начин хващат единствено водача и съответните мигранти. Говоренето подхожда на оценката, която даде австрийският канцлер. България и Гърция са пътищата, през които минава главният миграционен поток “, уточни Цветанов.

Той се разгласи за взаимоотношение сред институциите и по-сериозна работа на Министерство на вътрешните работи. По думите му Министерство на вътрешните работи демонстрира, че не е в положение да се оправи с казуса с мигрантите.

„ Това, което приказва министър Демерджиев, че се оправят и че се работи интензивно и имат доста съществени резултати е както за обстановката с мигрантите, по този начин и по отношение на подготовката на парламентарните избори “, посочи Цветанов и разяснява проблемите към идните избори на 2 април: „ Имат информация и сигнали, само че няма действен разбор, който да даде вярната посока, по която да се работи. Най-важни са членовете на СИК. Партиите не са подготвени, нямат опит и построена селекция от хора, които да подсигуряват вота. Ако решиш да противодействаш в процеса на акцията, е невероятно да има резултат, който да подхожда на упованията. Една от обединенията, която чака за нея да има корпоративен избор, няма да влезе в идващия парламент. Ако има висока изборна интензивност, тя противодейства на всички тези случаи “.

Лидерът на „ “ изрази подозрение, че ще се реализира условието за видеозаснемане в изборния ден.

„ Кампанията е доста сива, липсва сила, а хората са комплицирани. Виждаме единствено словесни нападки, никой не дава отговори. Никой не споделя от кое място ще дойдат финансовите средства, с цел да може да се изпълнят даваните обещания “, сподели още Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР