Нямам предложение отново да съм служебен министър, както и никой

...
Нямам предложение отново да съм служебен министър, както и никой
Коментари Харесай

Рашков не е получавал предложение пак да е служебен министър

" Нямам предложение още веднъж да съм длъжностен министър, както и никой различен ", сподели пред кореспонденти служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той напомни обявеното от президента - че имената в новия длъжностен кабинет ще станат ясни на 16 септември.

" Нямам информация дали се прави нова партия с сътрудниците Петков и Василев. Министър Василев мисля, че отговори, че до момента в който е длъжностен министър, няма да се занимава с партийна активност ", сподели Рашков в отговор на въпрос дали ще взе участие в възможния нов политически план на служебните министри.

Вътрешният министър се надява Народното събрание да успее да гласоподава Бюрото по зашита на очевидците да не се ръководи от основния прокурор: " Много бих желал Народното събрание да смогне да направи това, тъй като такава порочна конструкция до момента не сме имали – един представител на управително равнище в прокуратурата да има състав от 150 души с 8-10 млн. лв. годишен бюджет, а за предходната година да нямат нито един, включен в защитна стратегия участник. Натрапва се мнението, че надали не всички тези чиновници в това бюро охраняват единствено основния прокурор. Освен това от Шесто районно полицейско ръководство да патрулират непрекъснато коли към оградата на резиденция " Бояна ", уточни вътрешният министър.

За мигрантския напън Рашков съобщи, че зависи накъде ще се насочи потокът от афганистанци. И добави, че даже Турция построява защитни уреди на границата с Иран, с цел да не позволява всеобщо нахлуване на афганистанци на своята територия.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР