„Нямам нищо лично към г-жа Елена Йончева“, заяви в сутрешния

...
„Нямам нищо лично към г-жа Елена Йончева“, заяви в сутрешния
Коментари Харесай

Добрев: Не отмъщавам на Елена Йончева, но тя и в момента е съдружник с Цветан Василев

„ Нямам нищо персонално към госпожа Елена Йончева “, съобщи в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„ Вчера ние вместо като нея да обикаляме телевизионните студия, излязохме и показахме документи и подадохме сигнал до Прокуратурата, че Йончева има обща компания с Цветан Василев. Всеки може да има компания с някой, само че смущаващото е, че компанията е записана с 10 000 лева капитал, 50% на 50% е собствеността, единият акционер обаче е дал 5000 лева, а другият 315 000 лева Аз желая в този момент КОНПИ, Национална агенция за приходите и Прокуратурата да ревизират дали това е разумно. Лошото е, че това не е предходна история, компанията още съществува. Йончева и Василев още са сътрудници “, съобщи Добрев.

На въпрос дали се опасява да бъде наказан за клюка, депутатът от ГЕРБ съобщи, че той прави същото по същите членове. „ Не съм желал да става това медийна тематика. Целта ми не е клюка, както се случи с мен “, сподели Добрев.

„ В никакъв случай не отплащам на Елена Йончева “, безапелационен бе той и разясни: „ За разлика от нея, аз имам доста законопроекти, с които се гордея. Българска социалистическа партия единствено пускат подправени вести и ги употребяват, с цел да прикрият ей такива истории “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР