Нямам ни най-малка представа, дали проф. Камен Плочев и бил

...
Нямам ни най-малка представа, дали проф. Камен Плочев и бил
Коментари Харесай

Петър Москов: Здравният министър има право да изисква всичко. Той носи цялата отговорност

Нямам ни най-малка визия, дали проф. Камен Плочев и бил заплашван. Ще кажа единствено едно - министърът на опазването на здравето носи цялата отговорност. Той постоянно е на топа на устата. Той носи политическата отговорност. НЗОК би трябвало да бъде единствено проводник на здравната политика и нищо повече.

Това сподели в утринния блок на БТВ Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър... към профила, някогашен министър на опазването на здравето. Той разяснява абсурда сред министър Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко... към профила и шефа на здравната каса проф. Камен Плочев. "Не може да се вменява виновност на министъра на опазването на здравето. Той е индивидът, който носи отговорност. Негово изконно право е да следи работата на НЗОК. Разбира се, че проф. Плочев е дължал пояснение на Кирил Ананиев. Управленското деяние на министъра, а преди този момент на шефа на касата, изискват разбор. Интересно е, че на 10 метра от касата има едно от най-модерните оборудвания за радиолъчение. Защо тогава се пращат в чужбина български жители? Недоверието сред министър и шефа на касата е проблем. В този случай министърът има право да изисква всичко ", безапелационен беше Москов.

"Вече не ми е забавно да приказвам за обединяването в дясното. "Да, България " бяха тези, които разрушиха в предходния парламент дясно-центристката коалиция. "Да, България " са ляво-либерално придвижване, каквото Българска социалистическа партия не е. България има потребност от достоверна десница. Десницата би трябвало да се преконфигурира. Искането сега за предварителни избори значи единствено едно - връщане на власт на Българска социалистическа партия. Десницата би трябвало да изчака и да узрее. Десницата не е подготвена за предварителни избори. Не може да се приказва единствено защо си "против ", а не защо си "за ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР