Няма угодия с актуализацията на бюджета, защото бюджетът винаги е

...
Няма угодия с актуализацията на бюджета, защото бюджетът винаги е
Коментари Харесай

Антон Кутев сигурен, че ще има повече пари в бюджета до края на годината

Няма угодия с актуализацията на бюджета, тъй като бюджетът постоянно е бил вододел за политическите партии. Това съобщи представителят на Министерски съвет Антон Кутев пред БНР.

Проблемът пред представителя на Министерски съвет е, че страната се намира в тежка обстановка. Изкарахме 3 месеца без актуализация на бюджета и ние като служебно държавно управление направихме какво можахме, добави Антон Кутев. Ако се окаже, че идващото служебно държавно управление ще работи до ноември месец, което съгласно мен като виждам по какъв начин вървят нещата, е доста евентуално, остават няколко месеца, през които рецесиите ще ни чакат и ние би трябвало да вземем доста значими решения, настоя Кутев.
 Николай Нанков: Единствената цел на служебното държавно управление на Румен Радев е злепоставяне на ГЕРБ Николай Нанков: Единствената цел на служебното държавно управление на Румен Радев е злепоставяне на ГЕРБ
" Никакви необезпечени контракти за ремонт на пътища не съм подписвал и с представителя на държавното управление Антон Кутев ще се срещнем в съда з...

Всички събирания на налозите вървят добре и Антон Кутев е сигурен е, че в края на година ще има 2 милиарда лв. повече в актуализацията на бюджета. Което и да е другото служебно държавно управление ще се стреми в същата степен да свърши работата, акцентира той. Не можем да си позволим да нарушение закона, тъй като дойдохме с желанието да въведем ред и да въведем нещата на ярко, сподели Кутев.

Говорителят на Министерски съвет увери, че служебното държавно управление ще направи всичко допустимо страната да премине през рецесията. Много е значимо да има постоянно държавно управление по време на рецесия. Партиите би трябвало да създадат всичко допустимо да има постоянно държавно управление, настоя Антон Кутев.

Без парламент нищо не може да се случи и ние сме осакатени като вас, сподели Кутев, имайки поради в изявлението си за предаването " Неделя 150 " по БНР, че служебното държавно управление не може направи нищо, без да има постоянно държавно управление.

По думите му да се вкарат хората във въртоп и рецесии, тъй като някакви политически елити не са се разбрали, в случай, че има пари в бюджета, ще докара освен до по-нисък избор. Има различен метод да работи обществото и има метод публичните пари да се разпределят вярно, означи Антон Кутев. 
 Антон Кутев: При втори длъжностен кабинет ще е по-трудно, той няма да е същият Антон Кутев: При втори длъжностен кабинет ще е по-трудно, той няма да е същият
Много по-трудно ще е при втори длъжностен кабинет, той няма да е същият. Някакви промени може би ще има. Това е работа на президента, той...

Антон Кутев би стоял по-далеч от правосъдните зали, в случай че би бил на мястото на някогашния районен министър Николай Нанков, който се закани че ще го съди. Actualno.com напомня, че представителят на Министерски съвет изпрати протестиращите строителните компании да стачкуват за търсените пари от тях пред дома на някогашния районен министър Николай Нанков.

Говорителят на Министерски съвет не мисли, че заведенията и хотелиерският бизнес печелят нещо от митингите. Кутев се базира на новия здравен проект, който споделя по какъв начин да реагираме съответно като общество на болестта, която убива хора. Въпросът е страната да се погрижи за останалите хора, като няма по какъв начин да се стигне до ограничения, когато болестта нараства, сподели още Антон Кутев.

Прочетете още по тематиката:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР