Няма угодия с актуализацията на бюджета. Бюджетът винаги е бил

...
Няма угодия с актуализацията на бюджета. Бюджетът винаги е бил
Коментари Харесай

Антон Кутев сигурен в пълната хазна до края на годината

Няма угодия с актуализацията на бюджета . Бюджетът постоянно е бил вододел за политическите партии . Това съобщи представителят на Министерски съвет Антон Кутев в изявление за " Неделя 150 " по БНР.

Проблемът съгласно Кутев е, че страната се намира в тежка обстановка . Изкарахме 3 месеца без актуализация на бюджета и ние като служебно държавно управление направихме какво можахме, регистрира Кутев.

Ако се окаже , че идващото служебно държавно управление ще работи до ноември месец, което съгласно мен е доста евентуално , остават няколко месеца, през които рецесиите няма да ни чакат , посочи Кутев.

Всички събирания на налозите вървят добре и Антон Кутев е сигурен, че в края на година ще има 2 милиарда лв. повече в бюджета . Което и да е другото служебно държавно управление ще се стреми в същата степен да свърши работата.
 Мая Манолова: Народно събрание ще диктува темпото с актуализацията на бюджета
Мая Манолова: Народно събрание ще диктува темпото с актуализацията на бюджета

Решението е на президента

Не можем да си позволим нарушение закона, тъй като дойдохме с желанието да въведем ред и да въведем нещата на ярко, акцентира Кутев.

Той увери, че служебното държавно управление ще направи всичко допустимо страната да премине през рецесията . Много е значимо обаче да има постоянно държавно управление по време на рецесия . Партиите би трябвало да създадат всичко допустимо да има постоянно държавно управление, прикани представителят на Министерски съвет.

Без парламент нищо не може да се случи и ние сме осакатени като вас, сподели Кутев, визирайки, че служебното държавно управление не може направи нищо, без да има парламент.
 Радев обвърза парламентарната <a href=рулетка с актуализацията на бюджета " >
Радев обвърза парламентарната рулетка с актуализацията на бюджета

Ще направи съвещания преди да връчи третия мандат

Той не може да предвижда доколко ще се стигне до оскотяване на хората във връзка с политическите елити . Да вкараме хората във въртоп и рецесии, тъй като някакви политически елити не са се разбрали, в случай, че има пари в бюджета, ще докара освен до по-нисък избор, предизвести Кутев.

Има различен метод да работи обществото и има метод публичните пари да се разпределят вярно, акцентира той.

Антон Кутев би стоял по-далеч от правосъдните зали, в случай че би бил на мястото на Николай Нанков , който се закани че ще го съди. Припомняме, Кутев и министър Комитова изпратиха строителните компании да стачкуват за търсените пари от тях пред дома на някогашния районен министър Николай Нанков.
 Десислава Атанасова: Президентът към този момент рекетира
Десислава Атанасова: Президентът към този момент рекетира

Според нея ексуправляващите били отговорно държавно управление и заделяли пари

По думите му някои си мислят, че политическата битка е непрекъснат конфликт , само че за Кутев ползите на хората са по-важният въпрос . Вероятно и служебното държавно управление е направило неточности,, сподели той.

Говорителят на Министерски съвет не мисли , че. Здравният проект споделя по какъв начин да реагираме съответно като общество на болестта , която убива хора. Въпросът е страната да се погрижи за останалите хора, като няма по какъв начин да се стигне до ограничения, когато болестта нараства, уточни Антон Кутев.

Във връзка с изключителното съвещание на Народното събрание във вторник за на гражданските митинги 2020 година, Антон Кутев съобщи, че няма нищо комплицирано да се извадят записите и по тази причина била велика демокрацията . Когато при едни жители не става нищо и се направи инвентаризация на чекмеджетата, се вадят забавни неща , уточни Кутев.
 Българска социалистическа партия твърдо за актуализацията на бюджета
Българска социалистическа партия твърдо за актуализацията на бюджета

Част от служебния кабинет е обвързван с БСП

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР