Няма технологичен начин за измерване на енергията около нас, но

...
Няма технологичен начин за измерване на енергията около нас, но
Коментари Харесай

Сложете тези неща до леглото вечер, за да ви пазят от негативна енергия и лош късмет

Няма софтуерен метод за премерване на силата към нас, само че всеки от време на време усеща отрицателни въздействия, от които би трябвало да се пази. Натрупаната негативна сила може да провокира главоболие, неразположение и тревога, а също и притегля неприятен шанс и неприятности в дома.

Енергийните въздействия към вас са вътрешни и външни. Те може да идват от хората и събитията, с които се заобикаляте, или може да са се зародили във вашето схващане.

Когато силата е негативна, тя може да ви изтощи, оставяйки ви неспособни да се представяте по най-хубавия метод, физически и душевен. Негативната сила също по този начин се популяризира и усилва, тъй че е значимо да я спрете, с цел да не се разрасне.

И един от методите да абсорбирате тази отрицателна сила към вас е да държите избрани предмети до леглото си, до момента в който спите. Освен това има един, който изрично не би трябвало да поставяте против себе си нощем.

Някои от тези предмети са малко необикновени, до момента в който други – напряко наложителни. Открийте кои са те и по какъв начин да ги употребявате, с цел да ви пазят, в галерията:
 Тези предмети ви пазят от отрицателна сила и неприятен шанс по време на сън  Тези предмети ви пазят от отрицателна сила и неприятен шанс по време на сън  Тези предмети ви пазят от отрицателна сила и неприятен шанс по време на сън  Тези предмети ви пазят от отрицателна сила и неприятен шанс по време на сън
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР