Няма решение на нито една организация за удар в Сирия.

...
Няма решение на нито една организация за удар в Сирия.
Коментари Харесай

Каракачанов: Евентуални удари срещу Сирия ще навредят много на Европа

Няма решение на нито една организация за удар в Сирия. С нас също никой не е разговарял. Най-вероятно ще се стигне до Коалиция на искащите, както беше в Ирак. Като погледнете картата, ще видите, че през България не минават въздушни коридори към Сирия.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ министърът на защитата Красимир Каракачанов. "Все още не е ясно кой е употребявал химическото оръжие. Дори и да е ясно това, не виждам какво ще се реализира с едни удари против Дамаск. От химическата офанзива са потърпевши хора, само че при едни ракетни удари ще загинат доста повече цивилни жители. Едни възможни удари против Сирия ще навредят на самите сирийци, както и на европейските страни. Кризите в Близкия Изток започнаха през 2003 година, когато беше атакуван Ирак. Мина се през по този начин наречената арабска пролет и се стигна до Сирия. През цялото това време пострадаха народите на тези страни, тъй като те се в този момент се ръководят от ислямисти. Европа също пострада доста, тъй като бе залята с мигранти ", разкри Каракачанов.

"Трябва да модернизираме нашите въоръжени сили. Факт е, че над 90% от техниката е от руско време. За изтребителите МиГ е реалност, че Полша не може да ги ремонтира. Те същото взимат частите от Русия, а не от Аляска. Истината е, че би трябвало да модернизираме армията. Натовското въоръжение коства доста пари. Не можем да разчитаме единствено на осем натовски самолети, а старите да ги изхвърлим. Ако някой е подготвен да ни подари самолети, ние ще осигурим къде да кацнат на Граф Игнатиево ", разгласи военният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР