Няма причина Ливърпул да променя философията си мач за мач,

...
Няма причина Ливърпул да променя философията си мач за мач,
Коментари Харесай

Хендерсън: Мислим мач за мач и няма причина да се променяме

Няма причина Ливърпул да трансформира философията си " мач за мач ", съобщи халфът на мърсисайдците Джордан Хендерсън. " Червените " са със седем точки преднина против Манчестър Сити на върха в класирането на британското футболно състезание и множеството тимове биха били обзети от мисли за купата, само че това не важи за отбора на Юрген Клоп.

Ливърпул завоюва 18-а победа от 22 мача от началото на сезона с помощта на дузпата на Мохамед Салах против Брайтън, а Джордан Хендерсън бе част от състава. Той обаче беше част и от тима, който се провали с гръм и тропот в края на сезон 2013/2014.

" Да, можеш постоянно да се върнеш обратно във времето и да използваш това като поука. За мен и моите съотборници обаче сезонът продължава да бъде просто мач за мач. Само това можем да създадем и единствено това вършим досега, тъй че за какво да го променяме? Следващият мач постоянно е най-важният за сезона и това е нашата философия седмица след седмица. Продължаваме по този метод и след края ще забележим къде ще бъдем в класирането ", съобщи капитанът на мърсисайдците.

Liverpool will check on the fitness of Jordan Henderson and Joel Matip ahead of Saturday's Premier League meeting with Brighton.

“Joel trained [on Thursday] for the first time with the team, which is already really good but we have to see. " https://t.co/nJYrqxaEa5
— Anfield HQ (@AnfieldHQ) January 11, 2019
Ливърпул контролираше мача против Брайтън, само че головите положения бяха ъгъл. Мърсисайдците в действителност стигнаха до успеха с дузпа, извоювана след демонстрация на брилянтните самостоятелни качества на Мо Салах.

" Беше мъчно, само че ние не сме очаквали друго. Брайтън е добър тим и това се вижда най-много в семействата им. Защитаваха се добре, бяха проведени и ни беше мъчно да вкараме. В последна сметка го направихме и защитихме сухата мрежа, тъй че няма по какъв начин да не бъдем удовлетворени. Можем обаче да играем и доста по-добре, а това е нещо, върху което ще обърнем внимание ", продължи Хендерсън в изявление за клубния уебсайт.

" Изговори се задоволително за предишните два мача, а три точки могат да бъдат дадени единствено в идващия. Това е нашият метод на мислене и върху това се концентрираме. Вярваме в този тим и играем със самочувствие. Не го загубихме в предните два мача. Опитваме да бъдем спокойни, търпеливи и да си вършим работата ", приключи той.
Премиър лийг 22 кръг, събота 12 януари  Брайтън 0:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР