Няма причина България да не подпише декларацията за влизане на

...
Няма причина България да не подпише декларацията за влизане на
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Ако има предложение за изпращане на военна техника за Украйна, ние ще го подкрепим

" Няма причина България да не подпише декларацията за влизане на Украйна в НАТО. Там не се споделя по кое време това ще се случи. Румен Радев трансформира България в политически остров и вкарва страната в изолираност “.

Това съобщи в предаването " Тази заран “ Даниел Лорер от " Продължаваме промяната “.

" Президентството би трябвало да сплотява българския народ. Президентството и служебните държавни управления се политизират, тъй като се пробват да основават и управляват държавни политики. Пример за това е търсенето на нови изтребители тъкмо в този миг “, посочи той.

" Ако има предложение за изпращане на военна техника за Украйна, ние ще го подкрепим “, разгласи Лорер.

" Действията на служебния кабинет са притеснителни. Те наподобяват като на кабинет, който се кани да ръководи дълго. Сменят се фрагменти в Национална агенция за приходите, в Митниците. Възможно е промяна в Банката за развиване и Фонда на фондовете. Защо беше борбата за " Газпром “, като се оказа, че газ има “, разяснява някогашният министър на нововъведенията.

Възможна ли е коалиция?

" На този стадий ние считаме, че цялата отговорност държавно управление да падне е на " ИТН “, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Сега ГЕРБ и Движение за права и свободи са в Народното събрание – тяхна е отговорността, откакто гласоподавателят им е дал първото място на изборите, да сформират работещо болшинство “.

" За нас е значимо идващото държавно управление да има няколко съществени цели – евроатлантизъм и битката с корупцията “, добави той.

" Ние нямаме искания към имена и можем да сме гъвкави, с цел да сработи една настройка. Политическа партия се трансформира от протестна вълна в политически фактор “, добави Лорер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР