Няма политика и конфронтация по принцип. Дълги години тази институция

...
Няма политика и конфронтация по принцип. Дълги години тази институция
Коментари Харесай

Йотова след 2 години на Дондуков 2: Моят съпруг не ползва охрана от НСО, не съветвам президента за поведението на жена му

Няма политика и борба по принцип. Дълги години тази институция беше патерица на изпълнителната власт. Затова в този момент се основава усещане за борба сред президента и държавното управление. 

Това разяснява вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка две години от встъпването в служба на " Дондуков " 2 по Нова тв. 

Никога не съм съветвала президента брачната половинка му Десислава Радева да се изрича по-малко. От опита си като публицист съм се научила, че всеки има право на мнение. Това е неин избор. Интересът към нея зависи от медийната среда, има интерес към една жена, която си разрешава да показва мнението си. Не желая да разясня повече брачната половинка на президента, сподели още Йотова. 

Моят брачен партньор не употребява защита от НСО, в никакъв случай не е проявявал интерес да кара, не живеем в Бояна, той е доктор на първо място. Неговият интерес е в напълно друга посока. Това не значи, че не ме подлага на критика у дома, приземява ме, само че това постоянно е било по този начин, сподели още Йотова. 

Около президента има публичен съвет от доста положителни адвокати, всеки закон се преглежда доста деликатно за налагането на несъгласие от президента, изясни още Йотова. 

Очаквайте детайлности!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР