Няма по-актуална и наболяла тема в кралското семейство на Великобритания

...
Няма по-актуална и наболяла тема в кралското семейство на Великобритания
Коментари Харесай

Пореден опит на Чарлз да бъде модерен

Няма по-актуална и наболяла тематика в кралското семейство на Англия от коронацията. Подготовката за церемонията върви с цялостна пара, поканите са разпратени, почивните дни са оповестени, короните за Чарлз и Камила - определени.
 Кохинор, Кулинан и кои от диамантите ще са част от короната, с която ще коронясат Камила
Когато една корона може да заплаши бъдещето на монархията

С коя корона ще бъде коронясана Камила

И като казахме корони, няма по какъв начин да не обърнем внимание тази на краля, известна като " короната на Свети Джордж ". Вече можем да я забележим и като емоджи в обществените медии, с помощта на напъните на Бъкингамския замък да показва една съвременна монархия.

Малката коронка във виолетово е емоджи, основано особено за коронацията, и е налично за потребление от 10 април, когато употребяваме хаштаговете #Coronation, #CoronationConcer, #CoronationWeekend и #CoronationBigLunch.
 Снимка 613998

Бърза инспекция от наша страна откри, че за момента емоджито не е налично за прилагане в Instagram, по тази причина пък в Twitter към този момент работи.

От Еxpress пък ни напомнят, че по сходен метод беше маркиран и Платинения празник на кралицата през юни 2022 година - Бъкингамският замък пусна емоджи-корги с корона на главата в чест на обичаните кучета на Елизабет Втора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР