Няма опасност за населението след обилните дъждове, обстановката в страната

...
Няма опасност за населението след обилните дъждове, обстановката в страната
Коментари Харесай

Радев: Няма опасност за населението след дъждовете, обстановката в страната е спокойна

Няма заплаха за популацията след изобилните дъждове, ситуацията в страната е спокойна, съобщи министърът на вътрешните работи  Валентин Радев  пред публицисти след края на работното заседание в Министерски съвет , свикано от премиера Бойко Борисов.
 
В него участваха министърът на здравеопазването  Кирил Ананиев , министърът на вътрешните работи  Валентин Радев , министърът на финансите Владислав Горанов и представители на службите за сигурност.

Обсъдени са били въпроси, свързани с обстановката в страната след преваляванията.

„ Няма заплаха за популацията. Всичко е под надзор и това е с помощта на превантивната дейност, която прави държавното управление при особени случаи. Спокойно е към този момент и в София, и в Южна България, в Югозападна България, където се изляха най-вече дъждове. Всъщност най-вече бяха в София ", заключи министърът. 

Няма проблеми по пътищата, с електроснабдяването, каза Радев. До неделя сутринта се чака да бъдат решени проблемите и с оттоците на водите в столицата.

Правителството не се отхвърля да дисциплинира системата на опазването на здравето, разяснява още вътрешният министър и осведоми, че в Министерство на вътрешните работи по-късно в събота ще бъдат съобщени подробности за взаимна интервенция на ГДБОП и Специализираната прокуратура във връзка със корист с лекарствени средства.

Финансовият министър Владислав Горанов каза, че е уведомил премиера за покачвания кредитен рейтинг на страната.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР