Няма нужда от интеракция и комуникация с троловете в Интернет

...
Няма нужда от интеракция и комуникация с троловете в Интернет
Коментари Харесай

90% от акаунтите с дезинформация за пандемията сега отразяват дезинформацията на Кремъл



Няма потребност от интеракция и връзка с троловете в Интернет и обществените мрежи, безапелационен е Георги Ауад , специалист по премерване и оценка на връзката. Той дава и своя съвет да докладваме и блокираме троловете, с цел да не спомагаме за разпространението на погрешна информация. Експертът счита, че една добра стъпка, с цел да сме наясно за истината, е да имаме персонална и медийна хигиена.

Според Ауад прави усещане, че дезинформационната акция от Русия, изключително в този момент по време на войната в Украйна, не залага на нови способи, а се осланя на добре сложени основи от времето преди края на Желязната завеса, изключително в страните от някогашния Източен блок. Анализаторът отбелязва също, че целенасочена акция против обичайните медии се води към този момент от години.

 Георги Ауад, Publicis Bulgaria

За работата на троловете, кой стои зад тези профили, другата позиция, манипулирането на мненията под публикации и за опитите да бъде основана социална настройка, която се крепи на дезинформация, слушайте в това издание на подкаста „ Следващият ден “, където гостува Георги Ауад - специалист разбори, премерване и оценка на репутацията с над 10 години професионален опит.

Всички епизоди на " Следващият ден "  ще намерите:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР