Няма ново мнозинство в СОС. Някой трябваше да гласува комисии,

...
Няма ново мнозинство в СОС. Някой трябваше да гласува комисии,
Коментари Харесай

Григорова: Не съм общински съветник на никоя партия, защото съм безпартийна

Няма ново болшинство в СОС. Някой трябваше да гласоподава комисии, тъй като без тях съветът няма по какъв начин да работи. ПП-ДБ се разсърдиха и просто напуснаха съвещанието, а преди този момент изгасиха осветлението. Това детско държание няма по какъв начин да докара до осъществяване на естествен разговор. ПП-ДБ-СС все още демонстрират, че не престават същото държание, което са имали ръководещите от ГЕРБ в предходния мандат. Това разяснява в предаването „ Пресечна точка ” по NOVA общинският консултант Ваня Григорова.

По думите ѝ от към два месеца се чака финансова информация за положението на общинските сдружения, а такава няма.

„ Мнозинството е в ръцете на ПП-ДБ-СС, тъй като във всяка една комисия те имат най-вече общински съветници. Председателите на комисии могат единствено да образуват дневния ред и да приказват обществено. Не може да се направи нищо повече, без гласоподаване в комисия ”, добави Григорова.

Тя посочи, че не е общински консултант на никоя партия, тъй като е безпартийна. „ Няма никакво разединение в групата на Българска социалистическа партия, това са изказвания на „ Позитано ” ”, добави Григорова.

Според нея Корнелия Нинова не ревнува Таков, а триумфите му, защото се усеща застрашена на поста си ръководител на партията. „ Доскоро нейни клакьори повтаряха, че аз желая да стана ръководител на Българска социалистическа партия, в случай, че няма никаква процедурна опция това да се случи ”, посочи Григорова.

Тя разяснява и думите на Васил Терзиев, че СОС е отказал да прегледа отчета му, който е за това жителите на София да санират здания с евросредства. „ Това са следващите циркаджийски номера на кмета Терзиев. Той не присъстваше на съвещанието, при разглеждане на дневния ред беше включена наложителна пета точка – този отчет Но няма право тя да бъде включена, защото този отчет не е прегледан в комисия преди този момент. Те желаеха да бъде подписан празен чек. Това е незряло политическо държание ”, изясни общинският консултант.

По отношение на концепцията да бъде преименувана улица в столицата на името на Алексей Навални, Григорова добави, че в случай че стартират да се преименуват улици на хора, които са борци против избрани управляващи, би трябвало да се създадат поредност преименувания, в това число на испански публицист, който е бил погубен в украински затвор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР