Няма нито един закон, който да дава или ограничава каквото

...
Няма нито един закон, който да дава или ограничава каквото
Коментари Харесай

Иво Делин: Необходимо е да има регулации за всички посетители на парковете

Няма нито един закон, който да дава или лимитира каквото и да е в парковете, надлежно нито оптималната скорост, нито държание на посетителите на парковете, което за нас е проблем. Това сподели в изявление за предаването „ Преди всички “ Иво Делин, ръководител на Сдружение „ Велоеволюция “.

" Необходимо е да има обособени места за всеки клиент на един парк, т.е. би трябвало да има детски кътове единствено за деца, напълно обикновено е в тези и близките алеи на тези кътове да не се позволяват велосипедисти или кучета. Да има полянки, където да се разхождат кучетата. Хубаво е да има обособени места с приоритет на велосипедистите, защото малко или доста всяко едно дете в някакъв миг желае да кара велосипед. Неговият родител би трябвало да го учи, двамата да карат, с цел да може да е несъмнено, че ще може да го кара. Не чакаме да има съществени рестрикции, а по-скоро хубави регулации за парка ", посочи той.

Делин заяви, че има наредби, които не разрешават влизането на коли или пътни транспортни средства в парковете, надлежно паркирането на тротоари, само че от години няма надзор на това: „ Дори и да се издаде нова заповед, нищо няма да се промени. Трябва напълно да се ускори контролът, с цел да се съблюдават тези наредби “. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР