Няма нищо по-разочароващо от това да завършите дълбоко почистване и

...
Няма нищо по-разочароващо от това да завършите дълбоко почистване и
Коментари Харесай

Прогонете петна от варовик от кранове с `magic` 23p продукт, който ги оставя искрящи

Няма нищо по-разочароващо от това да завършите надълбоко разчистване и да забележите, че вашите кранове към момента са жертва на някои упорити следи от варовик.

Сега експерт по почистването показа елементарен трик, който ще ви помогне да премахнете варовика и също така ще остави къщата ви да мирише необикновено. „ Вълшебната “ съставна част е естествена почистваща съставна част и ще коства единствено 23 пенса за приложимост. Варовикът се предизвиква от останки от твърда вода по крановете и може да бъде мъчно да се опитате да го премахнете, само че за благополучие Джеймс Елстън от Boiler Central, прочут с познанията си за поддръжка на дома и отопление, се притече на помощ.

За да премахнете варовика вечно, експертът предложи потреблението на лимони. Той сподели пред The ​​US Sun: „ Използването на нарязан лимон върху кранове е отличен способ освен за премахването им, само че и за вливане на възхитителна прохлада във вашата кухня. “ Не единствено мирише ужасно, само че не съдържа химикали и също така спестявате пари, като не е належащо да харчите пари за скъпи артикули за разчистване на дома.

Той разказа в допълнение разбивката на рутината за разчистване и сподели: „ Започнете, като разрежете свеж лимон на половина. Вземете една от половинките и разтрийте откритата плът непосредствено върху повърхността. Уверете се, че сте покрили добре зоните с петна от твърда вода. Позволете на естествената киселинност на лимона да подейства вълшебен. Лимонът киселината взаимодейства с минералите, присъстващи в петна от твърда вода, което ги прави по-лесни за заличаване. "

Ако се борите с твърдоглав варовик, който се оказва сложен за унищожаване, специалистът даде визия за по-дълбоко почистете с лимоните. Той добави: „ При упорити петна можете да оставите лимоновия сок върху засегнатата област за няколко минути, преди да избършете. Това разрешава на лимонената киселина да проникне по-дълбоко, улеснявайки премахването на по-упоритите отлагания. “

Науката зад потреблението на лимони е, че те са " натурален източник " на лимонена киселина, която Джеймс разказва като " мек почистващ сътрудник ". Киселинността „ реагира “ с минералите в петната от твърда вода и ги разгражда, с цел да направи процеса на разчистване „ по-гладък “.

Така че този екологичен и резистентен способ на разчистване ще помогне на крановете да искрят и да понижи варовика натрупването ще способства за „ общата успеваемост “ на вашата система за топла вода, добави Джеймс.

Можете да закупите пакет от три лимона от Asda за 69p, което го прави 23p на лимон.

Имате ли история за шерване? Изпратете имейл на [email protected]

Източник: mirror.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР