Бирмингам Сити обещаха да се върнат към големите времена, след

...
Бирмингам Сити обещаха да се върнат към големите времена, след
Коментари Харесай

Собствениците на Бирмингам Сити дават голямо обещание, след като бяха публикувани подробности за новия стадион и реконструкцията на стойност £3 милиарда

Бирмингам Сити дадоха обещание да се върнат към огромните времена, откакто разгласиха детайлности за солидна реорганизация за £3 милиарда.

Болният клуб, който сега се намира в зоната на изпадащите в Чемпиъншип, разкри петгодишен проект за трансформиране на голяма част от Втори град.

Собствениците на клуба, Knighthead Capital, обрисуваха своята бъдеща визия, като оповестиха трансформираща регенерация на източната страна на Brum. Американската капиталова къща удостовери закупуването на 48 акра, на които се обитаваха Birmingham Wheels, неизползвано някогашно място за картинг в понеделник вечерта.

И незабавно направиха обществено притежание проектите си да реалокират своя клуб като част на състезателен квартал, който съгласно тях ще изведе сините измежду елита на британския футбол.

Собственикът на Knighthead Capital и ръководител на клуба Том Вагнер сподели: „ За да разберете за какво вършим това, би трябвало да добиете визия за цялата визия. Тук не става въпрос единствено за стадион, а за състезателен квартал.

„ Какво значи това? Това значи стадион, подготвително игрище за мъжки и женски тимове, академия, само че също по този начин предлага други благоприятни условия за развлечение на едно място. Вече имаме доста входящи запитвания.

„ Виждам хотели, заведения за хранене, концепции за развлечения, заведения за хранене също – имаме няколко забавни бизнеса, в които сме вложили и които могат да играят роля в това. Освен това има развиване, евентуално включващо някои жилища което може да създадем в St Andrew's.

„ Ако погледнете обстоятелството, че този уебсайт е на пешеходно разстояние от центъра на града, никой различен не може да твърди, че има сплоти стадиона, академията и местата за развлечения на едно място на пешеходно разстояние от центъра на града. “

Вагнер сподели, че се надява работата да бъде приключена след пет години – само че също призна, че това може бъдете оптимисти.

Той добави: „ Общата инвестиция е сред £2-3 милиарда Не знам какъв брой бързо можем да я реализираме Избутвам това от портите - в един съвършен свят ще продължа да споделям " шест или седем години ".

„ Официалният развой на обмисляне стартира незабавно. Имам срещи в Лондон по-късно тази седмица, с цел да стартира някои от по-подробните процеси.

„ Голяма част от това, което събираме, е да подсигуряваме, че това, което построяваме, е уместно, зачитащо историята на клуба и локалното общественост. И ние желаеме да бъде най-хубавият в класа си, когато бъде приключен.

„ Можем да вземем уроци от други игрища и места за смесени развлечения по целия свят и да включим това, което събираме тук.

„ Окончателното завръщане се дължи на триумфа на терена. Ако не смятахме, че преследването на това ще направи клуба по-добър на терена, нямаше да го създадем. Как една инфраструктурна инвестиция оказва помощ на клуба? Прочетете по какъв начин вложенията в Тотнъм са помогнали на този клуб. Това отива непосредствено в способността им да получават по-добри играчи.

„ Допълнителните доходи спомагат за повишение на качеството на играча, само че също така спомагат за по-доброто преживяване, което вашите поддръжници имат, когато те посещават и в случай че се усещат добре че идват по-често и харчат повече пари и се усещат по-добре от харченето на парите, тъй като се усещат по-добре от персоналната си инвестиция.

„ Това е симбиотична връзка сред клуба и последователите, общността, последователите и продукта, който представяте на терена. “

Попитан дали изпадането в Лига 1 ще се отрази на графика, Вагнер добави: „ Не, няма, въобще не би. “

и получавайте дневната си доза наличие на Mirror Football. Ние също по този начин предлагаме на нашите членове на общността специфични предложения, промоции и реклами от нас и нашите сътрудници. Ако не харесвате нашата общественост, можете да ревизирате когато и да е. Ако сте любопитни, можете да прочетете нашия

Източник: mirror.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР