И принц Андрю, и Сара Фъргюсън са претърпели своя дял

...
И принц Андрю, и Сара Фъргюсън са претърпели своя дял
Коментари Харесай

Сара Фъргюсън даде „едно обещание“ на покойната кралица, което означава, че тя „никога няма да си тръгне“ от Андрю

И принц Андрю, и Сара Фъргюсън са претърпели своя дял от кавги през годините, само че макар развода преди десетилетия, някогашният двойката остана необикновено близка. Двамата даже към момента живеят дружно в Royal Lodge, 30-стайният дом на Андрю в Уиндзор, и Сара ги разгласи за „ най-щастливата разведена двойка в света “.

Въпреки че не са доста разведените двойки, които могат да се похвалят с близостта, която споделят Фърги и Андрю, един кралски специалист твърди, че починалата кралица Елизабет може да е имала пръст в това за какво Фърги е останала толкоз покрай опозорената кралска персона, откогато той се отдръпна от отговорности през 2019 година

Ингрид Сюард, основен редактор на списание Majesty, сподели пред The ​​Sun, че невероятната преданост на Фърги към Андрю надали ще се разколебае след толкоз доста години непосредственост, като и двете страни поддържат другата постоянно, когато са се забърквали в кавги от какъвто и да е тип. благ. Сюърд добави, че това не значи, че всичко е било просто през годините сред тях и че когато двойката се ожени за първи път, Сара откри „ арогантния “ жанр на Андрю за провокационен.

Експертът сподели, че макар всички провокациите, с които са се сблъскали, няма възможност Сара да се отдръпна от Андрю скоро, а Сюърд твърди, че това може да има нещо общо с починалата кралица. „ Сара би трябвало да е говорила с кралицата и тя би трябвало да е споделила „ Моля, погрижете се за Андрю вместо мен “. И това е, което тя ще направи. Не мисля, че тя ще го напусне и не мисля, че те ще получат женен още веднъж. "

Експертът също означи, че „ Тя няма да напусне Андрю, тъй като той я поддържаше във всички разнообразни кавги, в които е била забъркана. “

Още през 1992 година, Сара на бракът обществено се разпадна, откакто тя беше снимана на два пъти с други мъже и макар че не беше добре пристигнала във вътрешния кралски кръг известно време след тези кавги, през годините това не се отрази на връзката й с Андрю, за който се споделяше, да бъде обичаният наследник на починалата кралица Елизабет.

„ Няма да наподобява доста добре, в случай че тя го напусне. Тя просто не би го направила. Не мисля, че е прекомерно лоялна, тя е просто в действителност прелестна линия на характера “, сподели Сюърд, „ Сега тя го пази доста, тъй като той има потребност от отбрана. “

Сара постоянно е говорила високо за някогашната си свекърва, казвайки по време на присъединяване в подкаст че „ почтено казано, моята свекърва е била повече майка за мен, в сравнение с майка ми. [Тя] в никакъв случай не се е колебала “, и прибавя, че кралица Елизабет е нейният „ най-велик наставник “. Тези дни обичаните коргита на починалата кралица, Санди и Муик, живеят в Royal Lodge с Андрю и Сара.

Имате ли история за описване? Имейл: [email protected]

Източник: mirror.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР