Няма нищо по-лошо от това да имаш страхотна връзка, а

...
Няма нищо по-лошо от това да имаш страхотна връзка, а
Коментари Харесай

5 от най-лошите грешки, които двойките правят

Няма нищо по-лошо от това да имаш страхотна връзка, а по-късно да я разрушиш с глупави неточности – такива, които обаче двойките вършат. Вероятно, един път сбъркали, по-късно мъчно бихте си дали прошка и всичко това води до завършек на взаимоотношенията ви. Ако не желаете да стигнете до този сюжет, сте на вярното място.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето 5 от най-лошите неточности, които двойките вършат постоянно във връзката си.

Основа на лъжите

Много хора лъжат по доста аргументи и двойките вършат следващото доказателство. Една от най-често срещаните аргументи за неистина е да впечатлите някого, който преди малко сте срещнали. Това се случва постоянно при започване на връзката, когато харесвате някого и желаете той да мисли високо за вас. Може да става въпрос за това какъв брой пари печелите или да преувеличавате някое минало достижение. В момента това наподобява изцяло безобидно, само че е от най-лошите неточности, които двойките вършат.

Лъжата в никакъв случай не е почтена. Те се наслагват една върху друга, като се постанова да се изричат от ден на ден и повече неистини, с цел да се отбрани първата. В последна сметка тя ще излезе нескрито и колкото повече време отнеме това, толкоз повече неистини ще се срутен, когато това се случи. Бъдете себе си през цялото време. Не лъжете, без значение какъв брой добре звучи или какъв брой почтено наподобява.

 двойките вършат 5 от най-лошите неточности, които двойките вършат

Неспособност за прочувствено другарство

Добрата връзка е от значително значение за сполучливата връзка, само че двойките вършат неточности и в това отношение. Да бъдеш добър комуникатор е освен това от това просто да кажеш това, което би трябвало да се каже. Трябва да бъдете и добър слушател. Няма двама души, които да са идеални един за различен, и постоянно ще има неща, които да се трансформират. Но без връзка в никакъв случай няма да разберете кои са те.

Не е проблем да критикувате колегата си, стига рецензията да е градивна, само че от време на време двойките вършат тъкмо противоположното. Ако нечия прочувствена нужда остава незадоволена, тогава е безусловно належащо тя да бъде изразена. Двойка, която може свободно да поддържа връзка както за неприятното, по този начин и за положителното, е двойка, която ще процъфтява и ще се развива, и ще остане дружно дълго, дълго време.

Неспособност за физическо другарство

Много от най-често срещаните неточности, които двойките вършат, пораждат в спалнята. Задоволяването на физическите потребности на другия е също толкоз значимо в една връзка, колкото и удовлетворяването на прочувствените ви потребности. Макар че не всички интимни проблеми могат да бъдат позволени посредством диалог, множеството от тях могат.

От решаващо значение е да зададете звук при започване на връзката, до подобен, в който можете да говорите намерено един с различен за протичащото се в леглото и да си оферирате помощ и рецензия.

За доста хора това може да е смущаващо или мъчно да се повдигне. Просто го направете по общителен и положителен метод и ще откриете, че не е толкоз мъчно. Как може говоренето за това да е по-неудобно от самото му правене? Връзката ви ще бъде доста, доста по-добра и за двама ви, в случай че можете да бъдете открити в спалнята.

 терапия за двойки 2; двойките вършат 5 от най-лошите неточности, които двойките вършат

Загърбвате проблемите още в зародиш

В началото на връзката е елементарно да оставите дребните неща настрани. Двойките вършат това постоянно. Важно обаче е да се опитате да ги откриете още първоначално и да извършите нещо по въпроса. Ако сътрудникът ви изпитва потребност непрекъснато да написа известия и да се обажда, когато сте разграничени за повече от час, а вие се нуждаете от повече пространство, би трябвало да му го кажете още първоначално. В началото те ще ви схванат. Ако изчакате да им кажете, това единствено ще наподобява съмнително или обидно, че не сте го създали до момента.

Пренебрегване на физическите потребности

Понякога някой е просто себелюбив ухажор и диалогът с него за това не трансформира нищо. Ако не се отдавате в леглото, тогава подготвяте връзката си за неуспех. Уверете се, че задоволявате потребностите на колегата си, и връзката ви ще бъде доста по-силна и ще продължи доста по-дълго. На собствен ред можете внимателно да подскажете на любовника си какво ви харесва.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР