Няма нищо по-естествено от това опозицията да играе по този

...
Няма нищо по-естествено от това опозицията да играе по този
Коментари Харесай

Първанов: Парламентът дава лош тон в политиката

Няма нищо по-естествено от това опозицията да играе по този метод. Парламентът дава неприятен звук в политиката с непрекъснатите кавги. Този парламент е с по-ниско КПД от всеки различен. Не мога да се сетя за доста закони - това съобщи президентът (2002 - 2012) Георги Първанов в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ".Георги Първанов: Не са нужни предварителни избори, може да се окаже нездравословно. Това няма по какъв начин да не се отрази на облика на България, който е мъчителен, кондензиран с мрачни цветове. Докладът на Европейска комисия демонстрира, че България ще бъде обект на назидателна, менторска политика и през идната година.

Според Първанов при обединен антикорупционен орган би трябвало да има баланс при назначението на негов началник, с цел да не бъде употребен като политическа бухалка против съперници.Използват се " димки ", не помнят за 2-3 дни и по-късно се употребява нещо ново.

За приватизацията Първанов сподели, че още преди ГЕРБ е стартирал сходна концепция - да се отворят икономическите досиета, където по думите му е същинската взаимозависимост. Падането на отминалостта на този жанр закононарушения няма да ни показа добре пред европейските и международните ни другари, тъй като остават други закононарушения, за които отминалостта ще продължи.Не може всеки, който се е докоснал до властта, да почне да кърпи Конституцията по недодялан метод, това може да сътвори парламентарен нихилизъм в обществото. Няма да вкарат никого в пандиза, ще се развихри дискусия, само че в държавния бюджет пари няма да влязат. И това ще мине до идващите избори.

Никой от моята фамилия не е печелил публични пари, спирал съм мои родственици да работят държавна работа, разяснява Първанов.

Той прикани националното заседание да прегласува мораториума върху възбраната за строителството на АЕЦ " Белене ", в противоположен случай може да се изпусне последният трен за реализирането на плана.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР