"Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден,

...
"Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов настоява за извинение

"Няма нищо, от което да се срамя. Напълно съм уверен, че няма нищо нелегално към моите парцели. Плащанията са направени по банков път, всичко е транспарантно. Сделката е обществена, предходна е и през Агенцията по вписванията. Ако имам нещо да укривам – щеше ли всичко да бъде толкоз транспарантно. След като инспекциите против мен покажат, че не съм направил нищо нелегално – ще получа ли опрощение? " Това сподели пред медиите във Велико Търново ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той добави още, че до момента в който не е завършила инспекцията – не е редно да получава присъди. Той акцентира, че не е придобил нищо на по-ниска цена от общоприетата пазарна цена.

"Съвсем целеустремено два месеца преди изборите се прави компроматна офанзива против мен. Пределно ясно е, че всичко това ще се употребява по време на акцията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война против мен се трансформира точно президентът Радев ", разяснява Цветанов.

Припомняме, че договорката за жилището, който преди този момент е благосъстоятелност на "Артекс Инженеринг ", е против два жилището на Цветанов и доплащане 100 000 лева или общо 387 438,8 лева Това прави по 630 евро на кв. метра повърхност и е четирикратно по-малко от пазарните цени в този регион.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР