Няма нищо общо между моята песен Депутатът Христо и тази

...
Няма нищо общо между моята песен Депутатът Христо и тази
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Не споделям дивата еуфория за премахването на Паметника на Съветската армия

Няма нищо общо сред моята ария " Депутатът Христо " и тази за Лена Бориславова, безапелационен е той

Не споделям дивата еуфория за премахването на Паметникът на Съветската войска. От една страна това е монумент на окупатори и би трябвало да се махне, само че в случай че погледнем цялостната картина това е следващата тематика, която ни разделя. В Австрия подобен монумент стои, дали са по-глупави от нас? Всяко едно деяние, осъществено в предизборна акция, споделя нещо на хората. Решение за това не трябва да се взема по време на акцията.Това сподели за " На Фокус " по Христо Петров от " Продължаваме Промяната ".

" Някои хора ме срещат и ме питат " другар, вие добре ще го съборите, само че не е ли по-добре нещо да построите ". Всяко деяние в политиката има отзив и символизира нещо. Историята ще те помни с това, че нещо си съборил. Събирали сме се с другари на Паметника, нито един път не сме чествали. Не се чуваме. Може да не харесваме някои хора, само че би трябвало да се опитваме да ги разбираме ", счита той.

Относно проблема с Народния спектакъл и Александър Морфов, Петров съобщи, че е изискал информация за назначения от театъра, само че са му били отказани. " Когато гледаме цялата история, ние си задаваме въпроса " тия хора не виждат ли, че по този начин става по-лошо ". Грешката ни е, че си мислим, че тези хора желаят да стане по-добре. Не, те желаят да покажат кой е шефът. Това е повода да има хора, които да си изявяват позицията, а другата страна да я няма. Шефът явно не е Морфов ", разяснява Петров.

Според него въпреки да не се харесват избрани хора, би трябвало да се чуват и схващат. " Ако някой десетилетия наред е работил в сферата по един метод, има преимуществото да управлява събитията. Не е минус и някой да стартира занапред да се занимава с политика, рефлексите се получават. Ако някой е решил да гласоподава за някого, моите думи няма да трансформират неговото мнение. Политическа партия искаше да докажеш своята еднаквост, 10 месеца след изборите голямата част от хората, които гласоподаваха за нас, още веднъж го направиха. Обединението с " Демократична България " е значимо, тъй като е знак, само че не губим еднаквост по този метод. Искаме да покажем, че има различен метод, когато хора се сплотяват, вземат най-хубавото от всеки един и го слагат в една обща идея и цел ", акцентира Христо Петров.

По думите му на Балканите има всевъзможни хора и те не би трябвало да се слагат под общ знаменател. " Нямам навика да изяснявам песните си. Няма нищо общо сред моята ария " Депутатът Христо " и тази за Лена Бориславова ", безапелационен е той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР