Няма никакво значение, когато един анимационен герой бъде заменен с

...
Няма никакво значение, когато един анимационен герой бъде заменен с
Коментари Харесай

Христо Иванов: Дани Кирилов е торба с пясък! Проблемът е слугинстването пред Пеевски


Няма никакво значение, когато един анимационен воин бъде сменен с различен анимационен воин. Проблемът е безсмислието и слугинстването пред Пеевски. Това съобщи водачът на „ Да, България “ Христо Иванов пред БНР във връзка оставката на министъра на правораздаването Данаил Кирилов.

„ С изхвърляне зад борда на сходни торби с пясък няма да се избави корабът, няма да стане успокояването на митинга. Ако нещо може да направи тази оставка – то е единствено да даде на хората чувството, че този митинг има смисъл да продължи “, разяснява Христо Иванов.

Социологията демонстрира постоянна поддръжка на настояванията на митинга, а рецесията на това ръководство през днешния ден взима следващата си жертва, добави той.

„ Един анимационен воин може да си отиде, само че задачата е запазването на фамилията. И не става дума за семейство Флинтстоун. Става дума за фамилията Борисов – Гешев – Пеевски, за мафиотското семейство ”, акцентира Иванов.

„ Ако би трябвало ясно да дефинираме какво „ изяде “ Данаил Кирилов – това е неговото лично безсмислие и готовността му до безспир да обслужва прокуратурата и задкулисието в България ”, добави Иванов.

„ Това е индивидът, който постла аления килим пред Иван Гешев и провокира тази голяма политическа рецесия сега, тъй като в корена на тази рецесия е активността на Иван Гешев “, акцентира още Иванов.

„ Това е министърът, който дефинитивно потъна, когато трябваше да внесе една нова конституция, която се трансформира в безспорен разгром. Погром не просто тъй като се оказа, че няма нищо ново в нея, а просто реорганизирани текстове от остарялата, зле преписани. Големият проблем на тази конституция, борисовската конституция, е, че тя не просто не реформира прокуратурата, а утежнява ситуацията с безотчетността на основния прокурор. И това е цялото безсмислие, което погълна този човек. Това безсмислие го трансформира в анимационен воин, а не една или друга Facebook група “, разяснява Христо Иванов.

„ Моят проблем с неговия постинг не беше с едно или друго анимационно съпоставяне. Аз съм татко на две дребни момчета, виждам анимационни филмчета и тези неща са ми близки. Проблемът беше, че това беше министърът, който да излезе да пази правата на Ахмед Доган върху плажа на Росенец. Когато един министър е със съзнанието, че съставлява необявената коалиция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, че излиза във Facebook да пази правата на Ахмед Доган ”, добави Иванов.

Запитан за разновидности за овакантения пост на правосъден министър Христо Иванов уточни

„ Подобни персони има, подготвени да обслужват Гешев, подготвени да обслужват сараите, да обслужват Пеевски. Няма да има проблем да намерят някой. Очевиден претендент ще бъде Екатерина Захариева, която по този начин или другояче е била на този пост. Г-жа Захариева може прелестно да извърши ролята на следващата подпорна стена на Пеевски и да продължи тази тъга с печеленето на време в опити да се пишат безумни конституции. Вече циркулира и името на проф. Близнашки – това също е вид. Проф. Близнашки е индивидът, който 2014 година е почнал да написа някакъв парламентарен вид за ГЕРБ ”, сподели още Иванов.

ЕТО Я И ПОЗИЦИЯТА НА ИВАНОВ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР