Няма никакво използване. Няма да допуснем и никога не сме

...
Няма никакво използване. Няма да допуснем и никога не сме
Коментари Харесай

Борис Бонев: ГЕРБ са всичко, което ние не сме

" Няма никакво потребление. Няма да допуснем и в никакъв случай не сме допускали да бъдем инструмент на някой различен ", категоричен  бе общинският консултант Борис Бонев от " Спаси София ", представен от през днешния ден.бг.

 Организацията показа проект за София и приканиха всеки да се включи в борбата за хубав и спретнат град.

" Разговори за общи цели има, само че аз не виждам никаква причина да съгласуваме с Политическа партия или Демократична България проекта за ръководство на София на " Спаси София ". Ние сме доста диалогични и се съобразяваме с желанията на наши евентуални сътрудници, само че това е проектът за ръководство на София на " Спаси София ". Ние сме самостоятелен, обособен политически индивид и от Политическа партия, и от Демократична България, и от който и да било различен и имаме цялостното право да имаме политики, за които да се борим, без значение дали нашите евентуални сътрудници ще ги припознаят или не ", сподели още той.

Разговорът тече от повече от 8 месеца. Доста сме напреднали в огромна част от въпросите. Не е имало никакви разногласия за позиции. Тук по-скоро в случай че има от наша страна избрани терзания - те са свързани с това дали в някакъв миг София няма да стане залог за успокоение на националната политика - с цел да няма сюрпризирани, ние сме споделили непосредствено, че това за нас би било безусловно неприемливо и ние няма по какъв начин да бъдем в коалиция, в която се пази ГЕРБ, тъй като ГЕРБ са всичко, което ние не сме ", приключи Бонев.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР